Ο πρόεδρος της Samsung System LSI, Park Yong-in επιβεβαίωσε πως τα Galaxy του επόμενου έτους, θα έρθουν με υποστήριξη σε δορυφορικές υπηρεσίες. Αυτή ήταν μια ξεκάθαρη δήλωση, με τις πρώτες συσκευές να έρχονται στις αρχές του 2024. Σχεδόν ξεκάθαρα, δείχνει προς τα Galaxy S24 series.

Στην ομιλία του στην SEDEX 2023, ο Park Yong-in δήλωσε πως έχουν γίνει οι ετοιμασίες για υποστήριξη επικοινωνίας των συσκευών με δορυφόρους. Αυτό θα οφείλεται στον Exynos Modem 5300, που υποστηριζει αμφίδρομη επικοινωνία μέσω δορυφόρου.

Εκεί όμως έρχεται το μεγάλο ερώτημα, ο Exynos 2400 με το Exynos Modem 5300 θα υποστηρίζει την επικοινωνία με δορυφόρο; Τι γίνεται όμως με τον Snapdragon 8 Gen 3 που δεν την υποστηρίζει; Θα υπάρχει μόνο στα Galaxy S24 και S24+ και όχι στο Ultra που θα έρθει με τον Snapdragon 8 Gen 3; Πως θα φέρουν αυτή την λειτουργία και στο Ultra;

Samsung Galaxy S24 series satellite

Ο Park μίλησε και για τον στόχο της Samsung στην βελτίωση των γραφικών στις συσκευές της, με την καλύτερη υλοποίηση σε ray tracing. Εδώ να πουμε πως η Samsung ήταν η πρώτη που υποστήριξε ray tracing από τα Galaxy S22 με τον Exynos 2200.

Πότε το Samsung smartphone σου θα πάρει το One UI 6.0 – Αναλυτικά για κάθε σειρά Galaxy

Τέλος, μίλησε και για την generative AI, κάτι στο οποίο επικεντρώθηκε και η Qualcomm κατά την ανακοίνωση του Snapdragon 8 Gen 3. Με αυτή τη λειτουργία, θα έχουμε πιο ρεαλιστικές απαντήσεις από τους φωνητικούς βοηθούς, ενώ η συσκευή θα μπορεί να παράγει φωτογραφίες και βίντεο, με μια απλή φωνητική εντολή που να περιγράφει αυτό που θέλουν να φτιάξει. Από ότι φαίνεται, η Samsung έχει κάνει μεγάλα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση με τον Exynos 2400.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προσπαθούν να μας κάνουν να αγοράσουμε συσκευές με exynos με τέτοια κόλπα. Μόνο snapdragon κι ας μην έχει δορυφορική συνδεσιμότητα. Exynos με τίποτα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.