Μέχρι στιγμής όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple θα αυξήσει το μέγεθος της οθόνης του iPhone 16 Pro Max, στις 6.9 ίντσες, αντί για τις 6.7 του iPhone 15 Pro Max. Η αλήθεια είναι πως η αναλογία οθόνης και οι απότομες γωνίες της συσκευής, δεν του επέτρεπαν να είναι άνετο στο χέρι, όσο μεγάλα χέρια και αν έχει ο χρήστης. Τώρα, έχουμε CAD αρχεία που διέρρευσαν και στα χαρτιά η διαφορά δεν φαίνεται τόσο μεγάλη. Όμως νέες φωτογραφίες από dummy phones που βασίστηκαν στα αρχεία CAD, δείχνουν πως τα πράγματα δεν είναι και τόσο ιδανικά για την νέα ναυαρχίδα της Apple.

Όπως δημοσίευσε ο Daniel, γνωστός και ως ZONEofTECH στο X, η σύγκριση iPhone 16 Pro Max με τον προκάτοχό του, δείχνει πως είνια αρκετά δύσκολο να κρατάς την συσκευή με το ένα χέρι, ενώ η μεγαλύτερη νησίδα της κάμερας, κάνει τα πράγματα χειρότερα. Ας ελπίσουμε πως η Apple θα συνεχίζει να βελτιώνει το τηλέφωνο μέχρι την μαζική παραγωγή του, με την μείωση των πλαισίων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Border Reduction Structure, που ενώνει την εσωτερική καλωδίωση χαλκού, σε μια πιο συμπαγή συσκευασία.

Στα νέα mockups βλέπουμε το νέο πλήκτρο λήψης του iPhone 16 Pro Max, που στην θεωρία μπορεί να κάνει το τηλέφωνο να λειτουργεί σαν DSLR (αν και κανένα κινητό δε μπορεί να φτάσει σε ποιότητα εικόνας ακόμα και την πιο φθηνή DSLR). Οι μέχρι τώρα πληροφορίες θέλουν το πλήκτρο να κλειδώνει την εστίαση με απαλό άγγιγμα, ενώ αν πατηθεί πλήρως θα τραβάει τη φωτογραφία.

Σε άλλες πληροφορίες, τα νέα iPhone 16 Pro θα έρθουν με 20% πιο φωτεινή οθόνη σε HDR περιεχόμενο, που σημαίνει πως σε SDR περιεχόμενο θα είναι περίπου 1.200nits, που είναι βελτίωση σε σχέση με τα 1.000 nits από το iPhone 13 Pro και μετά.

iPhone 16 Pro Max size

Σύμφωνα με το The Elec, η επόμενη οθόνη των iPhone θα είναι πιο φωτεινή, καθώς LG και Samsung έχουν παρουσιάσει στην εταιρία panels OLED μικροφακών (MLA).

Με 3nm επεξεργαστή που βάζει κάτω τους Snapdragon τα Samsung Galaxy S25

Τα νέα iPhone 16 είναι αρκετά κοντά στην μαζική παραγωγή τους, οπότε όλο και περισσότερες πληροφορίες θα διαρρέουν. Μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.