Σήμερα βγήκαμε για μια βόλτα στο GearBest και πέσαμε πάνω σε προσφορές σε προϊόντα του GearBest. Έτσι θα βρούμε το Xiaomi Mi 6, το Yeelight RGB και το Yeelight Smart Light Strip και τέλος το Xiaomi Redmi Note 4. Όλες οι συσκευές είναι από ευρωπαϊκές αποθήκες, οπότε δεν περνάνε από τελωνείο.

Xiaomi Mi 6

To Xiaomi Mi 6 έρχεται στα €321, όμως με το κουπόνι 2018GBGR00096 θα το κάνετε δικό σας στα €301. H οθόνη του είναι στις 5.15 ίντσες, ανάλυσης FHD. Στο εσωτερικό του έχει τον πανίσχυρο Snapdragon 835, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Στο κομμάτι της κάμερας έχουμε διπλή στο πίσω μέρος, με αισθητήρες 12MP, που προσφέρουν 2Χ οπτικό ζουμ. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 8MP. Η μπαταρία της συσκευής είναι στις 3350mAh και τρέχει MIUI 9.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Mi 6

Xiaomi Redmi Note 4

Το Xiaomi Redmi Note 4 έρχεται στα €160 ευρώ για το μοντέλο των 64GB με τα 4GB RAM. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του, είναι οθόνη ανάλυσης FullHD στις 5,5 ίντσες, μαζί με τον ιδιαίτερα ικανό για την κατηγορία του Snapdragon 625. Από μνήμη έχουμε 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα του στο πίσω μέρος φτάνει τα 13MP με ανίχνευση φάσης για γρηγορότερη εστίαση, ενώ στο μπροστινό μέρος ενσωματώνει μία στα 5MP. Τέλος, διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μια τεράστια μπαταρία 4100mAh που θα του προσφέρει τουλάχιστον μια μέρα αυτονομίας.

Βρείτε εδώ το Xiaomi Redmi Note 4

Xiaomi Yeelight RGBW E27 Smart Bulb

Yeelight RGBW Smart Bulb

H Yeelight RGB έρχεται στα €21 και είναι μια από τις πιο οικονομικές και καλές υλοποιήσεις για όσους θέλουν μια έξυπνη λάμπα. Είναι τεχνολογίας LED και παίζει στα 9Watt, οπότε παράγει αρκετό (όσο μια 60άρα λάμπα πυρακτώσεως). Η λάμπα συνδέεται στο Wi-Fi του σπιτιού μας και μπορούμε να την ελέγξουμε από το κινητό μας. Έτσι μπορούμε να ελέγξουμε τον χρωματισμό της, την έντασή και την τονικότητα της. Επίσης μπορούμε να ορίσουμε σε πόση ώρα θέλουμε να ανοίξει ή να κλείσει. Τέλος έχει λειτουργία φωτορυθμικού, που αναβοσβήνει σε διάφορα χρώματα, με βάση τον ήχο που παίρνει από το μικρόφωνο του κινητού μας. Είναι μια λάμπα που πραγματικά την έχω χαρεί εδώ και ένα χρόνο που την έχω! Το βασικότερο όμως είναι πως συνεργάζεται με Google Assistant και Alexa, οπότε μπορείτε να την ανάβετε με φωνητική εντολή!

Βρείτε εδώ την Yeelight RGBW E27

Yeelight Smart Light Strip

Το Yeelight Smart Light Strip έρχεται στα €32 και τα μεταφορικά της είναι άλλα €10, όμως με το κουπόνι 2018GBGR00098 θα πάρετε έκπτωση €10, οπότε στην ουσία γλιτώνετε τα μεταφορικά. Έρχεται σε ταινία με LED RGB φωτισμό των 2 μέτρων, ώστε να δώσει απαλό λευκό ή χρωματισμό φωτισμό στον χώρο σας. Η συνολική του φωτεινότητα είναι στα 12W, που ισοδυναμεί με φωτισμό από μια λάμπα πυρακτώσεων περίπου 100W. Ελέγχεται από το κινητό μας, αφού συνδέεται στο οικιακό Wi-Fi και μπορούμε να ελέγξουμε ένταση, χρωματισμό και να θέσουμε χρονόμετρο για να κλείσει. Συνεργάζεται με Alexa και Google Assistant, οπότε μπορούμε να το ελέγξουμε με φωνητικές εντολές.

Βρείτε εδώ το Yeelight Smart Light Strip

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.