Το Gearbest υπήρξε για χρόνια ένα μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά εδώ και μήνες αντιμετωπίζει προβλήματα. Εκτός από τις δηλώσεις στελεχών που επιβεβαίωσαν ότι δεν μπορούν να πληρώσουν τους προμηθευτές τους, πρόσφατα η κεντρική σελίδα του καταστήματος έπεσε, έγραφες το URL και σου πέταγε το μήνυμα “Invalid URL”.

Φαίνεται ότι η σελίδα του καταστήματος επέστρεψε, αλλά έχει πολλά προβλήματα. Στα θετικά έχουμε ότι το περιεχόμενο του Gearbest είναι διαθέσιμο. Στα έτσι και έτσι έχουμε ότι πολλά προϊόντα δεν τα στέλνει σε πολλές χώρες, και αρκετά δεν βγαίνουν από την Κίνα. Επίσης, κάπου στη μέση έχουμε ότι ίσως όσοι έχουν μείνει με μισοτελειωμένες παραγγελίες δουν όσα αγόρασαν να φτάνουν στην πόρτα τους.

Πάμε στα αρνητικά. Πολλά από τα URL δεν δουλεύουν, ενώ αρκετές φορές το κεντρικό URL σε πετάει στην Ιταλική σελίδα, ή σε άλλες – που δεν αφορούν τη χώρα σου. Φυσικά, αφού η κατάσταση είναι τόσο ασταθής καλό θα ήταν να μην παραγγέλνουμε από το Gearbest. Επίσης, καλό θα ήταν να μην πάρουμε ως δεδομενό ότι οι κολλημένες παραγγελίες θα ολοκληρωθούν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.