Εχθές στο New Year’s Party γνωστής εταιρίας συζητούσα με ένα φίλο για drones και ήρθε στην κουβέντα το DJI Phantom 3, που κανονικά κοστίζει 800+ ευρώ. Σήμερα είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω και έπεσα σε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά που το ρίχνει στην τιμή των €386 και μάλιστα από ευρωπαϊκή αποθήκη. Την προσφορά την βρήκαμε στο TomTop και αν κάνετε την παραγγελία θα είναι σπίτι σας το πολύ σε 1-4 εργάσιμες.

Το DJI Phantom 3 έχει πολύ καλή κατασκευή και ζυγίζει 1.216gr. Η ελαφριά κατασκευή του του επιτρέπει να φτάσει ταχύτητες μέχρι και 16m/s, ενώ μπορεί να πετάξει μέχρι και 6.000 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, οπότε κάνει πολύ εύκολα και για πτήσεις σε βουνό, εκτός αν θέλετε να πάτε στο Έβερεστ. Η εμβέλεια του drone φτάνει μέχρι και τα 1000 μέτρα, οπότε μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις.

Πάνω στο Phantom 3 υπάρχει μια κάμερα 12MP, με δυνατότητα λήψης βίντεο 2.7K, ενώ ο φακός του είναι ευρυγώνιος, καλύπτοντας εύρος 94 μοιρών. O φακός του έχει διάφραγμα f/2.8 και ο αισθητήρας προσφέρει μέχρι 1600 ISO στις φωτογραφίες και μέχρι 3200 ISO στο βίντεο. Η κάμερα έρχεται με gimbal stabilizer για απολυτη σταθεροποιηση εικόνας.

Το Phantom 3 διαθέτει αφαιρούμενη μπαταρία  4480mAh, η οποία προσφέρει αυτονομία 25 λεπτών σε πτήση. Το χειριστήριο διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία 2600mAh.

Βρείτε εδώ το DJI Phantom 3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.