Για αρκετό καιρό είχαμε στα χέρια μας το Huawei Honor 9 και το δοκιμάσαμε εκτεταμένα ώστε να ετοιμάσουμε το αναλυτικό hands on review. Η συσκευή έρχεται στα καταστήματα στα €400.

Η συσκευή έχει οθόνη 5.15 ίντσες, τεχνολογίας IPS LCD, με ανάλυση 1920×1080. Αυτή σημαίνει πως η πυκνότητα σε pixels είναι στα 428ppi. Μπροστά από την οθόνη έχουμε Gorilla Glass 3.

Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Kirin 960, που είδαμε και στο Huawei P10 και είναι πολύ δυνατό chipset. Από μνήμη έχουμε 4GB RAM για την έκδοση των 64GB και 6GB για την έκδοση των 128GB. Υπάρχει και δυνατότητα επέκτασης με microSD, μέχρι 256GB.

Φωτογραφικά έχουμε διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με έναν αισθητήρα 12MP και τον δεύτερο στα 20MP. Οι δύο κάμερες έχουν φακό f/2.2 και προσφέρουν 2X lossless ψηφιακό ζουμ. Στην πρόσοψη έχουμε αισθητήρα 8MP με φακό διαφράγματος f/2.0.

Η μπαταρία της συσκευής είναι στις 3200mAh και τρέχει Android 7.0, μέσα από το EMUI 5.1. Φυσικά διαθέτει ταχύτατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Ας δούμε την συσκευή πιο αναλυτικά.

Εμφάνιση

Το Honor 9 είναι μια πολύ όμορφη συσκευή με γυαλί στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος του. Το πίσω μέρος είναι κυρτό και προσφέρει άριστο κράτημα και αίσθηση στο χέρι. Το πλαίσιο του είναι από αλουμίνιο και γενικότερα η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Η αναλογία πρόσοψης οθόνης είναι στο 70%.

Συνεχίστε στην επόμενη σελίδα για να δείτε σχετικά με οθόνη, ήχο και κάμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.