Μπορεί το Gearbest να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κινέζικα online καταστήματα, αλλά φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Σύμφωνα με αναφορά από την Κίνα, η μητρική εταιρεία της πλατφόρμας, Shenzhen Globalegrow E-Commerce Co., είναι στα πρόθυρα πτώχευσης.

Στο δικαστήριο της επαρχίας Guangdong έχει κατατεθεί υπόθεση σχετικά με την εταιρεία η οποία χαρακτηρίζεται ως έλεγχος πτώχευσης και ως αιτών εμφανίζεται η Shenzhen Nanshan Sub-branch of Industrial and Commercial Bank of China Co. Ltd. και ως εναγόμενος η Shenzhen Globalegrow E-Commerce Co. Ltd.

Η μητρική του Gearbest αναφέρει ότι δεν έχει λάβει νομικά έγγραφα και προσθέτει ότι διαπραγματεύεται με την Nanshan Branch of Industrial and Commercial Bank of China Co. Ltd. και ταυτόχρονα ασχολείται με τη συγκέντρωση κεφαλαίων με κάθε δυνατό τρόπο. Ωστόσο, ελπίζει να καταλήξει σε συμφωνία με την τράπεζα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.