Το Night Sight feature που είναι διαθέσιμο στα Google Pixel smartphones, επιτρέπουν στα Google Pixel smartphones να προσφέρουν κορυφαίες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Και άλλοι κατασκευαστές όμως έχουν παρόμοιες τεχνολογίες στην εφαρμογή της κάμερας. Για παράδειγμα η OnePlus, ενσωματώνει το Nightscape, η Huawei το Night Mode, ενώ το Galaxy S10 θα εξοπλιστεί με ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό που ονομάζεται Bright Night.

Οι ενδείξεις για την ύπαρξη ενός τέτοιου χαρακτηριστικού, προέρχονται από κώδικα που το XDA ανακάλυψε στο Android 9 Pie του  Samsung Galaxy Note 9. Το XDA επισημαίνει ότι φαντάζει απόλυτα λογικό η Samsung να κάνει το  Bright Night exclusive στο Galaxy S10. Το ίδιο έκανε και με το Super Slo Mo feature, το οποίο τελικά έφθασε και στα Samsung Galaxy S8 και Galaxy Note 8 από το Samsung Galaxy S9.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.