Η Samsung βάζει τέλος στη λήψη ενημερώσεων ασφαλείας του Android για τη σειρά Galaxy S10, μαζί με κάποιες άλλες μικρές αλλαγές που αφορούν το χρονοδιάγραμμα αναβάθμισης της εταιρείας. Αξίζει σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ήταν μόλις πέρυσι που η εταιρεία υποσχέθηκε στους κατόχους flagship συσκευών πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας και τέσσερα χρόνια ενημερώσεων του Android.

s10 lite

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο τους πάνω από τέσσερα χρόνια πριν οι εν λόγω συσκευές της Samsung δεν θα λάβουν άλλες ενημερώσεις, δηλάδή τα Galaxy S10, S10+ και S10e. Παράλληλα, η ενημέρωση σταματά και για τα Galaxy A30 και Galaxy A50, που είχαν κυκλοφορήσει το 2019.

Ωστόσο, τα Galaxy S10 5G και Galaxy S10 Lite θα συνεχίσουν να λαμβάνουν κανονικά ενημερώσεις κάθε τρεις μήνες, καθώς πρόκειται για μοντέλα που κυκλοφόρησαν αργότερα. Παράλληλα, το Galaxy Z Flip από το μηνιαίο κύκλο ενημερώσεων θα πέσει στον τριμηνιαίο κύκλο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.