Φαίνεται ότι το Android 13-based One UI 5.0 της Samsung δεν είναι κατάλληλο για όλα τα τηλέφωνα της εταιρείας. Περιμένουμε σύντομα η εταιρεία να ξεκινήσει τη beta της νέας της ROM στα Samsung Galaxy S22 και αργότερα να την επεκτίνει σε περισσότερα τηλέφωνα.

Ο λόγος τον οποίο η εταιρεία δεν θα αναβαθμίσει κάποια από τα flagship της, ακόμα και αν είναι μόλις τριών ετών, είναι διότι κυκλοφόρησαν πριν η εταιρεία εφαρμόσει τη νέα πολίτική των τεσσάρων μεγάλων εκδόσεων Android και των πέντε χρόνων ενημερώσεων ασφαλείας.

Από την αρχή, η Samsung ξεκαθάρισε ότι όλα τα flagship της που κυκλοφόρησαν από το 2021 και μετά θα υπόκεινται στη νέα πολιτική, ωστόσο, υπάρχουν αρκετά σημαντικά flagship smartphones του 2019 και του 2020 που θα μείνουν στις τρεις εκδόσεις Android και τα τέσσερα χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

Με βάση τα παραπάνω, τα Galaxy Fold, Note 10/10+/10+ 5G, και S10e/S10/S10+/10 5G, τα οποία κυκλοφόρησαν όλα το 2019 με Android 9 out of the box, θα παραμείνουν στο Android 12-based One UI 4.1, το οποίο αποτελεί την τρίτη και τελευταία μεγάλη αναβάθμιση Android που έλαβαν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.