Τα τηλέφωνα γίνονται όλο και πιο ισχυρά με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο κάτι τέτοιο έχει και τα μειονεκτήματά του, όπως τα υψηλά επίπεδα θερμοκρασίας. Και για αυτόν τον λόγο οι κατασκευαστές τα εξοπλίζουν με συστήματα ψύξης. Αλλά τι θα συμβεί αν του βάλεις εξωτερική υγρή ψύξη, όπως θα έκανες και σε ένα gaming PC; Λειτουργεί, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα το θέλεις.

Ο Linus του Linus Tech Tips κάθισε και έφτιαξε ένα σύστημα εξωτερικής υγρής ψύξης για το Galaxy S10. Όπως και στην περίπτωση των PCs, χρειάζεσαι σωληνώσεις, αντλία για τη μεταφορά του νερού και ψυγείο. Και φυσικά, να ξεχάσεις το αισθητικό κομμάτι. Και η αλήθεια είναι ότι λειτουργεί, τουλάχιστον αν αυτό που ζητάς είναι συνεχείς επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες. Βέβαια, είναι κάτι με το οποίο δεν θα θέλεις να κυκλοφορείς συνεχώς μαζί του. Και μέχρι να βρεθεί μια λύση που να είναι φορητή και συγχρόνως ελκυστική στο μάτι, θα ανεχτείς κάποιο throttling σε κάποιο βαθμό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.