Το FCC ίσως είναι μια από τις καλύτερες πηγές για να μαθαίνουμε για επερχόμενες συσκευές πριν καν ανακοινωθούν. Έτσι λοιπόν τα παιδιά του PhoneScoop πέτυχαν χρυσό όταν μέσα στις καταχωρήσεις βρήκαν φωτογραφίες από το LG Nexus 5.

nexus_5_revealed

Οι φωτογραφίες δείχνουν μια συσκευή που ταιριάζει αρκετά με εκείνη που είδαμε στις πρόσφατες διαρροές.  Η βασική διαφορά είναι πως λείπει το λογότυπο nexus από το πισω μέρος της συσκευής. Από μπροστά μοιάζει πάρα πολύ με το Nexus 4, αλλά στο πίσω μέρος έχουμε ένα ματ μαύρο καπάκι, αλλά μπορεί να είναι κάποιου είδους καμουφλάζ, και να μην είναι έτσι το τελικό μοντέλο αλλά να είναι όπως το είδαμε στο video της Google.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του FCC, το Nexus 5 θα έχει οθόνη 4.96 ίντσες, με ανάλυση 1080p. Αν η συσκευή θα είναι όντως LG όπως δείχνει το προηγούμενο leak, τότε μάλλον θα δούμε τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτά του LG G2, δηλαδή Snapdragon 800 και 13ΜΡ κάμερα.

Λογικά η συσκευή θα μας έρθει με την ανακοίνωση του Android 4.4 KitKat. Οπότε ίσως δούμε την συσκευή και την νέα έκδοση του Android μέσα στον επόμενο μήνα.

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.