Το Nexus 5 έχει σταματήσει να κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά και ότι κομμάτια βρούμε, είναι αυτά που έχουν μείνει σε αποθήκες καταστημάτων. Δεν μας αρέσει που δεν υπάρχει nexus συσκευή σε φυσιολογικό μέγεθος, αλλά πλέον έχουμε ελπίδες για μια συσκευή με την πολύ όμορφη εμφάνιση του Nexus 5, αλλά πιο… καινούριο.

Nexus-5-with-fingerprint-scanner

Σε ένα από τα βίντεο για το Android M και το Android Pay, εμφανίζεται μια συσκευή σαν το κόκκινο Nexus 5, στο οποίο όμως φαίνεται ένας σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Δεν έχει ανακοινωθεί μια συσκευή με αυτή την εμφάνιση και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων σε εκείνο το σημείο, οπότε είτε κοιτάμε ένα ειδικό nexus 5 για την δοκιμή του Android M και της υποστήριξης σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που φέρνει, είτε κοιτάμε το επόμενο Nexus.

Εμείς θα διαφωνήσουμε με την τοποθέτηση του σαρωτή στο πίσω μέρος και πραγματικά ελπίζουμε να τον δούμε να μετακομίζει στο μπροστινό μέρος της συσκευής, όπου είναι και πιο βολική η θέση του.

Περιμένουμε το επόμενο Nexus να ανακοινωθεί κάπου αργά το 2015, οπότε έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας για αλλαγές.


Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.