Ποιος είπε ότι η Google κάνει ότι θέλει; Όχι δεν κάνει ότι θέλει. Αυτή απαιτεί από τους κατασκευαστές να δίνουν δύο βασικές αναβαθμίσεις Android και τρία χρόνια security updates. Οι κατασκευαστές από την άλλη αδιαφορούν πλήρως – οι περισσότεροι. Τι κάνεις λοιπόν αν έχεις το 7 ετών OnePlus One και τρέχει σφαίρα όπως την πρώτη ημέρα; Του περνάς μία Android 11 custom ROM και ησυχάζεις.

Ναι, οι καταπληκτικοί devs που δημιουργούν custom ROMs έφτιαξαν builds βασισμένα σε Android 11 για το OnePlus One, το οκτώ ετών Google Nexus 5, και τα Sony Xperia SP / T / TX / V.

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι η γνωστή. Άρα αν δεν ξέρεις τι παίζει καλό είναι να μην δοκιμάσεις την τύχη σου με ένα τέτοιο διαμάντι. Βρες κάποιο πιο σύγχρονο, οικονομικό Android smartphone. Αφού κάνεις πειράματα και ξέρεις τι παίζει με την όλη φάση, μπες στη σελίδα του XDA Developers και κατέβασε τη ROM που ταιριάζει στο τηλέφωνο σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.