Γνωρίζεις ότι υπάρχει ένας ιδιαίτερα απλός τρόπος να μην πληρώσεις τελωνείο στο Aliexpress. Ο ένας είναι βάσει αποθηκών, δηλαδή να επιλέγεις αποθήκη στην Ευρώπη, κάτι που διασφαλίζει ότι ο χρήστης δεν θα πληρώσει τελωνείο.

Η Xiaomi αποκαλύπτει επίσημα το Xiaomi Redmi Note 14 Pro και Pro+

Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Ένας άλλος εύκολος τρόπος είναι να ψάχνει προιόντα που θέλει να αγοράσει από την κατηγορία του Aliexpress Choice. Με το Aliexpress Choice τα πάντα τα αναλαμβάνει το ίδιο το Aliexpress και ο χρήστης δεν καλείται να πληρώσει τελωνείο, με τα αντικείμενα να έρχονται στη πόρτα του χωρίς να χρειαστεί να καταβάλλει δασμούς.

Όπως αναφέρει το allzila.com για να κατανοήσουμε το Aliexpress Choice θα πρέπει να αναφερθούν τα εξής: Στη μια περίπτωση, οι έμποροι πωλούν προϊόντα σε ένα marketplace. Στο marketplace του Aliexpress. Είναι 100% υπεύθυνοι για τα logistics και την εξυπηρέτηση πελατών. Σε μια άλλη περίπτωση, η πλατφόρμα πουλά τα προϊόντα για τον έμπορο, ενεργώντας ως λιανοπωλητής, ενώ ο έμπορος είναι ο χονδρικός προμηθευτής της. Το Aliexpress Choice είναι ένας συνδυασμός και των δυο, ένα υβριδικό μοντέλο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.