Η Honor παρουσίασε το νέο της smartwatch, το Watch 5, μαζί με το παγκόσμιο λανσάρισμα του αναδιπλούμενου Magic V3. Μεγαλύτερη οθόνη, πιο φωτεινή, καλύτερη διάρκεια μπαταρίας και πιο ακριβής παρακολούθηση υγείας είναι τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον προκάτοχό του, το Honor Watch 4.

Το Watch 5 έρχεται με μια τετράγωνη οθόνη AMOLED 1.85 ιντσών, ανάλυσης 450 x 390 pixel και φωτεινότητα 1.000 nits. Το σώμα του ρολογιού είναι από αλουμίνιο και διαθέτει περιστρεφόμενο κουμπί για εύκολο χειρισμό, καθώς και ηχείο και μικρόφωνο για κλήσεις μέσω Bluetooth.

Με πιστοποίηση IP68 και 5ATM, το Honor Watch 5 είναι κατάλληλο για κολύμπι και παρακολουθεί ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων. Επίσης, διαθέτει GPS για ακριβή εντοπισμό τοποθεσίας. Συνδέεται μέσω Bluetooth 5.2 και έχει 4GB αποθηκευτικού χώρου για μουσικές λίστες.

Honor Watch 5 Launch

Το λογισμικό που τρέχει είναι το MagicOS 8 της Honor, ενώ διαθέτει νέες δυνατότητες, όπως Scientific Sleep Management, Healthy Morning Report και Quick Health Scan για παρακολούθηση υγείας. Η μπαταρία 480mAh προσφέρει 21% μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα σε σχέση με το Watch 4, και σε συνδυασμό με το Honor OS Turbo X μπορείς να απολαύσεις μέχρι και 15 μέρες αυτονομίας με κανονική χρήση.

Το Honor Watch 5 θα κυκλοφορήσει σε Μαύρο, Χρυσό και Πράσινο, ενώ οι τιμές και η διαθεσιμότητα δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.