Στις 29 Μαΐου η Honor θα κυκλοφορήσει το Honor WIN Turbo και σήμερα μας έδωσε πληροφορίες για κάποια πολύ βασικά σημεία της συσκευής. Στο τελευταίο teaser της εταιρείας μαθαίνουμε πως η συσκευή θα έρθει με απίστευτα μεγάλη μπαταρία 10.000mAh, με ορισμένες αναφορές να μιλούν για 10.080mAh. Όλα αυτά σε μια συσκευή που έχει κανονικό μέγεθος και δεν είναι καθόλου παχιά.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της εταιρείας, το Honor WIN Turbo θα μπορεί να αντέξει πάνω από 14 ώρες συνεχούς gaming, με μία μόνο φόρτιση. Αν είστε πιο πολύ της θέασης βίντεο, η συσκευή θα αντέχει πάνω από 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής. Βέβαια, με τέτοια μπαταρία θα αντέχει περισσότερο σε ότι και αν θέλει να κάνει ο χρήστης. Μην ξεχνάμε πως η Honor έχει την μαγική συνταγή που είχε και η Huawei, για την διαχείριση της μπαταρίας.

Η τεράστια μπαταρία θα φορτίζει στα 80W, ενώ θα προσφέρει και αντίστροφη φόρτιση στα 27W, μετατρέποντας το τηλέφωνο σε ένα power bank, για ταχεία φόρτιση άλλων τηλεφώνων και συσκευών.

Honor WIN Turbo

Σε αντίθεση με τα ακριβότερα WIN και WIN RT, το WIN Turbo δεν θα έχει ενεργή ψύξη. Άλλωστε, η συσκευή θα έρθει με αρκετά δυνατό chipset μεν, αλλά όχι σε επίπεδο ναυαρχίδας, όπως τα μεγαλύτερα αδέρφια του.

H Huawei τελειώνει το ban των ΗΠΑ ανακοινώνοντας νέου είδους επεξεργαστές

Στο εσωτερικό του Honor WIN Turbo θα βρούμε τον Dimensity 8500 Elite, ένα αρκετά δυνατό chip, που είναι απόλυτα ικανό να τρέξει οποιοδήποτε παιχνίδι άριστα, όπως επίσης και να διαχειριστεί το multitasking που θέλει ο χρήστης.

Honor WIN Turbo

Η συσκευή θυμίζει πολύ το Honor Power 2, όμως δεν έχει την ενεργή ψύξη, ώστε να μειωθεί το κόστος και φυσικά η τιμή του. Στόχος της Honor είναι να δημιουργήσει μια οικονομική συσκευή, με αρκετά ελαφρύ σώμα, αλλά με τεράστια μπαταρία.

Με το Honor WIN Turbo η εταιρεία απευθύνεται σε αυτούς που δε θέλουν να φορτίζουν κάθε μέρα, αλλά δεν κάνουν εκπτώσεις στις επιδόσεις. Αν η καταφέρει να το φέρει σε καλή τιμή, εν μέσω κρίσης μνημών, τότε θα είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές της χρονιάς. Ας ελπίσουμε πως θα βγει και εκτός Κίνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.