Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο το οποίο δείχνει μια ομάδα ιστιοπλόων να γίνονται μάρτυρες ενός εξαιρετικά παράξενου φαινομένου. Ο λόγος για ένα φαινόμενο με τα κύματα του ωκεανού που παρουσιάζουν μια ασυνήθιστη συμπεριφορά σε ένα video που δημοσιεύεται στο Reddit.

Το άτομο που κατέγραψε το βίντεο σχολίασε: «Ήθελα απλώς να τραβήξω ένα βίντεο αυτής της μετάβασης εδώ. Έτσι το νερό περνάει από τη μία κατάσταση στην άλλη με αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά δεν φαίνεται πολύ καλά στην κάμερα αυτή η μετάβαση».

Το James Webb έκανε απίστευτη ανακάλυψη σε ένα σημείο που μελετάμε δεκαετίες

Περίπου στο 2:00 λεπτό του video  τα νερά φαίνεται να αλλάζουν συμπεριφορά, με πολλούς να αναφέρουν αστειευόμενη ότι αποτελεί την απόδειξη ότι ζούμε σε μια προσομοίωση. Είτε πρόκειται για μια επιστημονική ανωμαλία είτε για ένα απλό τέχνασμα του ματιού, το βίντεο συνεχίζει να γοητεύει και να προβληματίζει όσους το παρακολουθούν.

Weird phenomenon seen from leaving George’s bank
byu/Literally_black1984 ininterestingasfuck

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τίποτα άλλο θα μας πείτε;;; Συμβαίνει να είναι δύο αντίθετα ρεύματα ψαράς είμαι και τα έχουμε δει αυτά. επίσης γίνετε να έρχονται κύματα και από της δυο μεριές να πηγαίνεις στην θάλασσα και να έρχονται και από πίσω αλλά και από μπροστά κύματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.