To God Mode στα Windows 11 – όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις των Windows – είναι απλώς ένας φάκελος που περιέχει συντομεύσεις για τις περισσότερες ή όλες τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στον Πίνακα Ελέγχου.

Είναι χρήσιμο γιατί καθιστά όλες αυτές τις συντομεύσεις γρήγορα διαθέσιμες χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείς στη δυνητικά μπερδεμένη διεπαφή του Πίνακα Ελέγχου και τη νέα εφαρμογή ρυθμίσεων.

Όλα τα στοιχεία είναι ταξινομημένα και ομαδοποιημένα, ώστε να είναι αρκετά εύκολο να βρεθούν. Αν αναρωτιέσαι πώς να ενεργοποιήσεις αυτήν τη δυνατότητα, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

Αρχικά, δημιουργείς έναν νέο φάκελο στην Επιφάνεια Εργασίας, αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, καλό είναι να μην μπλέξεις με το God Mode, όχι μόνο στα Windows 11, αλλά σε όλες τις εκδόσεις.

Μετά, κάνε μετονομασία τον φάκελο και βάλει για όνομα αυτό που έχω γράψει πιο κάτω. Μόλις αλλάξεις το όνομα, το εικονίδιο του φακέλου θα αλλάξει με αυτό του Πίνακα Ελέγχου.

GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Από εδώ και πέρα, για να χρησιμοποιήσει το God Mode στα Windows 11, κάνεις διπλό κλικ στον φάκελο και διαλέγεις το εργαλείο που θες, ανάμεσα στα 211 αντικείμενα που περιέχει – διαφέρουν ανάλογα την έκδοση των Windows.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.