Γεια σας  Techmaniacs!!!!

Είμαστε εδώ όπως κάθε Κυριακή σε άλλο ένα επεισόδιο Techmaniacs Flashback .

Αυτή την εβδομάδα η Samsung άρχισε τις  εκπλήξεις. Ειδικότερα, ανακοίνωσε επίσημα το Samsung Galaxy Note 3 Neo, νωρίτερα δηλαδή από ότι το περιμέναμε. Συμμορφώθηκε και με τις επιθυμίες των χρηστών του Galaxy Note 3, μιας και τελικά ενέκρινε την υποστήριξη των θηκών  τρίτων κατασκευαστών για τη συσκευή, ενώ όταν είχε έρθει το Android 4.4 KitKat το έκανε μόνο για τις αυθεντικές θήκες. Επίσης διέρρευσε και φωτογραφία τραβηγμένη από το Galaxy S5.

flashback 10

Το iPad Air, σε ένα GeekBench που έτρεξε ένα βρετανικό blog, εκτοπίστηκε στη δεύτερη θέση από το Samsung Galaxy 10.1 (έκδοση 2014) και βρέθηκε  να έχει τις ίδιες επιδόσεις με το Nexus 7 (2013 edition). Παράλληλα εγκρίθηκε και άλλη πατέντα για την Apple η οποία αφορά το iPen.

Ακόμη, ο ανδρικός πληθυσμός περιμένει με ανυπομονησία  να  βγει στην αγορά η τσάντα iBag που θα  τους γλυτώσει από ανεπιθύμητα έξοδα, ενώ στην Κίνα αναμένονται 8 πυρήνα smartphones σε τιμές κάτω των $150.

Επιπρόσθετα η Nokia με το νέο της διαφημιστικό προσπαθεί να πείσει τους καταναλωτές να αντικαταστήσουν την DSLR τους με ένα Lumia 1020, ενώ την ίδια στιγμή κάνει την είσοδο του το νέο Nokia X που ξεπερνάει τη περσινή ναυαρχίδα της εταιρείας (1020) σε επιδόσεις .

Τέλος, η Google δηλώνει ότι το Nexus 5 είναι ένα από τα πιο μοσχοπουλημένα  προϊόντα της εταιρείας από τη πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και το Motorola Moto G έκανε βουτιά σε νερό και βγήκε σώο και αβλαβές.

Αυτά!!! Μείνετε συντονισμένοι….

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.