Σύμφωνα με την Vodafone Αυστραλίας, το Sony Xperia M πιθανότατα θα αναβαθμιστεί σε Android 4.3 Jelly Bean στο κοντινό μέλλον. Ο πάροχος δημοσίευσε τις επερχόμενες αναβαθμίσεις για μερικά από τα smartphones που πουλάει. Στις αναβαθμίσεις περιλάμβανε και το Xperia M, με τον χαρακτηρισμό “In Testing”.

xperia m

Το Xperia M της Αυστραλιανής Vodafone, είναι το C190x (single SIM) και αυτή την στιγμή τρέχει Android 4.1.2. Η Dual SIM έκδοση(C200x) τρέχει ήδη Android 4.2 και υποθέτουμε πως θα αναβαθμιστεί και αυτό σε Android 4.3.

H Vodafone φαίνεται να επιβεβαιώνει πως το Android 4.3 έρχεται σύντομα και για τα Sony Xperia SP και TX, πληροφορίες που ακούμε εδώ και καιρό.

Το Sony Xperia M το είδαμε και στο Techmaniacs και είναι μια συσκευή που μας θεωρείται Value for Money. Το ότι έρχονται αναβαθμίσεις, είναι κάτι πολύ θετικό και σπάνιο για συσκευές αυτής της κατηγορίας.

 Sony-Xperia-M-Android-43-update-testing-scheduled

Πηγή | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.