Αρκετές διαρροές έχουμε σχετικά με το Nexus 5, και φαίνεται πως η Google  ακολουθεί το χαζό κατ’ εμέ πρότυπο των διαρροών για διαφήμιση, που καθιέρωσε η Apple με το iPhone 4. Αφήστε και κάτι για την παρουσίαση ρε παιδιά! Χάνετε έτσι όλη η μαγεία!

nexus 5

Ας προχωρήσουμε λοιπόν στο σημερινό leak του Nexus 5. Διέρρευσαν φωτογραφίες Τύπου του Nexus 5 που επιβεβαιώνουν τα της εμφάνισης του αναμενόμενου GooglePhone. Η συσκευή επιβεβαιώνει τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχαν κυκλοφορήσει πριν λίγες μέρες από την συσκευή.

Πέρα από τις φωτογραφίες Τύπου, έχουμε και εμφάνιση της συσκευής στο GFXBench που μας δίνει μέρος των χαρακτηριστικών για το εσωτερικό της συσκευής. Έτσι τα τοσο υψηλά σκορ, επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3GHz. Φυσικά η συσκευή τρέχει την επόμενη έκδοση Android που δεν είναι άλλη από το Android 4.4 KitKat. Βέβαια όλα αυτά τα γνωρίζαμε ήδη από τα έγγραφα του FCC, αλλά όπως και να έχει, είναι διαρροές που επιβεβαιώνονται σιγά σιγά!

Το GFXBench αναφέρει ανάλυση οθόνης 1794×1080. Αυτό σημαίνει πιθανότατα πως η πραγματική ανάλυση οθόνης είναι 1920×1080 με τα πλήκτρα back-home και multitasking να βρίσκονται πάνω στην οθόνη, όπως και στο Nexus 4.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευή, η φημολογία υποδεικνύει, πως θα έχουμε 2GB RAM, 13ΜΡ κάμερα αλλά δεν θα υπάρχει υποστήριξη microSD.

Το Nexus 5 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 14 Οκτωβρίου ενώ σύμφωνα με την Spigen (κατασκευαστής θηκών) η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτώβρη!

Δείτε ένα 3D Render της συσκευής που δημιουργήθηκε με βάση τις διαρροές που έχουμε μέχρι στιγμής.

Πηγές (1) , (2) , (3) | Via

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ωραία…για ακόμη μία χρονιά θα είμαι υπέροχα με το galaxy nexus και με Kit Kat… χαχα

    Πιστεύω πάντως πως η καμπυλότητα του galaxy nexus προσέδιδε άλλη χάρη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.