Ο διάσημος κατασκευαστής θηκών, SPIGEN, υποδεικνύει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Google Nexus 5. Για την ακρίβεια η εταιρία συμπεριλαμβάνει το Nexus 5 στις λίστες της στο Amazon με ημερομηνία κυκλοφορίας την 31η Οκτωβρίου.

nexus 5

Η SPIGEN, που είναι διάσημη για τις θήκες της για Android και iOS συσκευές, είχε διαρρεύσει φωτογραφίες του iPhone 5C και μάλιστα είχε επιβεβαιωθεί. Μην ξεχνάμε και το render του Galaxy Note 3 που είχε διαρρεύσει. Οπότε είναι πολύ πιθανό να ξέρει τι λέει η εταιρία, σχετικά με το Nexus 5.

Το Nexus 5 έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο promo video για το Android 4.4 KitKat. Αργότερα το είδαμε στις λίστες του FCC, που σημαίνει πως είναι αρκετά κοντά στην κυκλοφορία του.

Τα έγγραφα του FCC δείχνουν πως η συσκευή θα έχει οθόνη 4.96 ίντσες, ανάλυσης 1080p, ενώ πιθανότατα η εταιρία που θα το κατασκευάσει να είναι η LG. Τα χαρακτηριστικά της συσκευής θα βασίζονται στο LG G2, οπότε περιμένουμε Snapdragon 800 και κάμερα 13ΜΡ. Από ότι φαίνεται η συσκευή θα κυκλοφορήσει με Android 4.4 KitKat. Δεν έχουμε στοιχεία σχετικά με αυτή την έκδοση του Android καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Όπως δείχνει αυτή η φήμη όμως, μάλλον η Google ετοιμάζει εκδήλωση, και μάλλον στις 14 Οκτωβρίου!

Πηγή | Via

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.