Η Revolut πριν από μερικές εβδομάδες, αποκάλυψε την πρόθεσή της να λανσάρει μια νέα εφαρμογή, ουσιαστικά χωρίζοντας το app της σε δυο εφαρμογές, εκ των οποίων η δεύτερη θα αφορά τη διαχείριση του πλούτου.

Η σημαντικότερη ανακάλυψη στον Άρη – Ζωή αλλά σε συγκεκριμένα σημεία!

Αυτή τη στιγμή δηλαδή εντός της εφαρμογής της Revolut, ο χρήστης έχει πρόσβαση στη δυνατότητα αγοράς και trading μετοχών, αμοιβαίων κεφαλαίων, επενδύσεις σε πολύτιμα μέταλα και πλήθος άλλων προιόντων.

Σπάζοντας τη δραστηριότητα αυτή σε μια νέα εφαρμογή, η Revolut σκοπεύει να προσελκύσει ακόμη περισσότερους πελάτες, που δεν θα χρειάζεται απαραίτητα να είναι κάτοχοι ενός λογαριασμού Revolut κάνοντας τα εν λόγω προϊόντα διαθέσιμα σε ένα ακόμη μεγαλύτερο κοινό.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή δοκιμάζεται σε Ελλάδα, Δανία και Τσεχία και είναι διαθέσιμη για κατέβασμα στο Google Play Store εδώ. Η εταιρεία σκοπεύει να το φέρει και σε άλλες χώρες του Ενιαίου Ευρωπαϊκού Χώρου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.