Τα τελευταία νέα για το Samsung Galaxy S25 είναι γεμάτα αβεβαιότητα και αντιφάσεις. Πριν από λίγο καιρό, είχαμε ακούσει ότι τα επερχόμενα τηλέφωνα της σειράς θα τροφοδοτούνται αποκλειστικά από τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4. Ωστόσο, μια νέα διαρροή προκαλεί επιπλέον αναστάτωση.

Σύμφωνα με μια εικόνα που μοιράστηκε tipster, φαίνεται ότι ένα τηλέφωνο της Samsung χρησιμοποιεί τον επερχόμενο Exynos 2500 επεξεργαστή. Στην εικόνα εμφανίζονται στοιχεία για τον επεξεργαστή, όπως ο αριθμός μοντέλου S5E9955, μια CPU 10 πυρήνων, η GPU Xclipse 950, ανάλυση οθόνης QHD+, και το λειτουργικό σύστημα Android 15.

Ο tipster υποστηρίζει ότι αυτή η εικόνα σημαίνει ότι τουλάχιστον το βασικό Samsung Galaxy S25 θα έχει chipset Exynos. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση αυτή η εικόνα να είναι από ένα πρώιμο τηλέφωνο της σειράς Galaxy S25; Στην εικόνα αναφέρεται ο όρος ERD κάτω από το “system name”, που ενδέχεται να σημαίνει Exynos Reference Design.

Τα reference designs είναι δοκιμαστικά τηλέφωνα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την ανάπτυξη επεξεργαστών και δεν αντιπροσωπεύουν συνήθως ένα επερχόμενο εμπορικό τηλέφωνο. Παρομοίως, η Qualcomm χρησιμοποιεί τα Qualcomm Reference Designs (QRD) για τη δοκιμή και επίδειξη των Snapdragon chipsets της.

Εάν η εικόνα προέρχεται πράγματι από ένα reference design, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το Exynos 2500 chipset θα ενσωματωθεί στη σειρά Samsung Galaxy S25, ούτε καν στο βασικό μοντέλο. Το μόνο που επιβεβαιώνει είναι ότι η Samsung εργάζεται πάνω στον συγκεκριμένο επεξεργαστή, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει την ύπαρξη του Exynos 2500.

Αυτή η νέα δήλωση έρχεται μόλις μια εβδομάδα μετά την αναφορά ενός κορεατικού μέσου ενημέρωσης, το οποίο ανέφερε ότι και τα τρία τηλέφωνα της σειράς Galaxy S25 θα τροφοδοτούνται αποκλειστικά από τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 4. Το μέσο πρόσθεσε ότι η Samsung σκέφτεται να χρησιμοποιήσει Exynos 2500 στη σειρά Galaxy Z Fold 7 και Z Flip 7.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.