Είναι γνωστό πως η Huawei ετοιμάζει ένα τριπλά αναδιπλούμενο τηλέφωνο, που θα ανακοινωθεί μέσα στον μήνα. Η Huawei φαίνεται πως έχει επιλέξει ημερομηνία για την ανακοίνωση και τώρα την μαθαίνουμε και εμείς.

Ο διάσημος leaker ICE UNIVERSE, γνωστός για τις πληροφορίες του από την βιομηχανία, μοιράστηκε στο X μια εικόνα προώθησης για την επερχόμενη εκδήλωση της Huawei που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στην Κίνα. Όπως υποδηλώνει η ίδια η εικόνα, κατά τη διάρκεια αυτής της εκδήλωσης, η εταιρεία είναι πιθανό να αποκαλύψει το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, που συμπίπτει με την κυκλοφορία της σειράς iPhone 16.

Huawei Triple-Fold Tri-Fold τριπλά αναδιπλούμενο

Η εκδήλωση “It’s Glowtime” της Apple, έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου φέτος και η Huawei έρχεται να ανακοινώσει την ίδια μέρα συσκευή και μάλιστα ένα πρωτοποριακό αναδιπλούμενο. Εδώ να πούμε, πως η Κίνα που θα γίνει η εκδήλωση, είναι 15 ώρες μπροστά από τις ΗΠΑ, οπότε πρακτικά η ώρα που θα γίνει να εκδήλωση, θα είναι 9 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ, όταν η Apple θα κάνει την εκδήλωση για τα iPhone 16.

Έτσι, σε μία μόνο ημέρα θα έχουμε μεγάλες ανακοινώσεις, με την Huawei να προσπαθεί να κλέψει λίγο από το hype των iPhone 16, για να δείξει πως εκείνη καινοτομεί πραγματικά.  Ωστόσο, το νέο αναδιπλούμενο της Huawei θα είναι πιθανότατα αποκλειστικά στην Κίνα, τουλάχιστον στην αρχή. Παρόλα αυτά, νομίζω ότι είναι συναρπαστικό να βλέπεις τριπλά αναδιπλούμενα να ξεπερνούν τη φάση του πρωτοτύπου και να βγαίνουν στον πραγματικό κόσμο.

Ο Σεπτέμβριος αναμένεται πολύ καυτός μήνες για τους λάτρεις της τεχνολογίας και των smartphones. Η Apple δε θα μας δώσει μόνο το iPhone 16, αλλά και τα:

  • Apple Watch Series 10
  • Apple Watch Ultra 3
  • Apple Watch SE 3
  • AirPods 4
  • AirPods Max 2

Έχουμε δει ξανά το τριπλά αναδιπλούμενο στα χέρια του CEO της Huawei, Richard Yu. Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν την συσκευή να έρχεται με πολύ υψηλή τιμή, που θα φτάνει τις €4000. Μένει μόνο να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Huawei, για μια τόσο ακριβή συσκευή!

Απίστευτη προσφορά Cosmote: 200 ευρώ επιστροφή σε laptop και δώρο ποντίκι και SSD 512GB

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ δυνατή, με νέες κυκλοφορίες συσκευών. Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα τα καλύψουμε όλα, όπως πάντα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.