Η Huawei  ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Huawei nova Flip και πλέον έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά της συσκευής, μαζί με μερικές φωτογραφίες της. Την διαρροή έκανε ο γνωστός Digital Chat Station, που αποκαλύπτει πως το νέο τηλέφωνο θα έχει αναδιπλούμενη οθόνη 6.94 ίντσες, που είδαμε και στο Huawei Pocket 2.

Στο εσωτερικό θα βρούμε ένα chip της σειράς Kirin 9000, που θα είναι είτε ο Kirin 9000s ή ο Kirin 9010, που είδαμε στη σειρά Pura 70. Εκτός αν η εταιρία έχει κάποιον άσσο στο μανίκι, όμως φανταζόμαστε πως ένα νέο επεξεργαστή θα βλέπαμε στη σειρά Mate 70 ή Pura 80.

Το τηλέφωνο έχει ήδη χρησιμοποιηθεί από μερικούς influencers στην Κίνα και οι πρώτες Hands on φωτογραφίες έχουν ήδη ανέβει στο Weibo.

Η εσωτερική οθόνη είναι ένα LTPO OLED panel, με ρυθμό ανανέωσης μέχρι 120Hz, ενώ η εξωτερική οθόνη είναι OLED στα 60Hz. Η διαγώνιος της εξωτερικής οθόνης είναι στις 2.14 ίντσες και βρίσκεται δίπλα στις κάμερες.

Από κάμερες, έχουμε την βασική που έχει αισθητήρα RYYB στα 50MP και φακό διαφράγματος f/1.9. Ο αισθητήρας έχει μέγεθος 1/1.56″. Δίπλα έχουμε μια υπερευρυγώνια κάμερα 8MP, που όμως έχει autofocus για macro λήψεις. Στην οπή της εσωτερικής οθόνης έχουμε μια 32MP selfie κάμερα.

Το Huawei nova Flip έρχεται με μπαταρία 4.400mAh και υποστηρίζει φόρτιση στα 66W. Ακόμα δεν έχουμε πληροφορίες για το αν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και αντίστροφή ασύρματη φόρτιση.

Huawei nova flip

Η συσκευή θα έχει εκδόσεις με vegan leather ή γυαλί. Τα υλικά όμως επηρεάζουν το πάχος και το βάρος της συσκευής. Η επιλογή με το δέρμα έχει πάχος 6.88mm και είναι 15.08mm όταν είναι διπλωμένο. Η έκδοση με το γυαλί έχει πάχος 6.9mm και πάχος 15.12mm όταν είναι διπλωμένο. Η πρώτη έκδοση έχει βάρος 195γρ. και η δεύτερη 199 γρ.

Άμεση πρόσβαση στα αρχεία Android smartphone από τον File Explorer των Windows 11

Το Huawei nova Flip αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα σε πράσινο, λευκό, ροζ και μαύρο χρώμα. Το τηλέφωνο θα έχει 12 GB RAM και τουλάχιστον τρεις συνδυασμούς αποθήκευσης: 256 GB, 512 GB ή 1 TB. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πόσο θα κοστίσει το καθένα από αυτά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.