Τι να πει η Cosmote, τι να πει η Vodafone τι να πει και η Nova, όταν κάποιος τους δείξει το εν λόγω screenshot από το Starlink. 325GB κατανάλωσης μέχρι στιγμής εντός δυο ημερών με καύσωνα 40 βαθμούς και Gen 2 εξοπλισμό και χάρτη obstructions όλο μπλε. Ναι είμαι όντως εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις και αυτό φαίνεται.

Πιστεύω όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει δημιουργήσει ο Elon Musk. Ή καλύτερα τι σημαίνει 325GB κατανάλωσης εντός 2 ημερών μέσω δορυφορικού δικτύου και σε τόσο σύντομο χρόνο λειτουργίας του Starlink από την δημιουργία του. Όταν οι πάροχοι με τόσα χρόνια παρουσίας, να μην μπορούν να αντέξουν πάνω από 300GB κατανάλωσης το μήνα όπως είχαμε δει εδώ σε προηγούμενο άρθρο μας για τη Vodafone.

Δεν υπάρχουν διακοπές στο Starlink. Υπάρχουν πτώσεις της ταχύτητας αν κάνεις speedest συνεχώς με fast.com ή speedtest.net. Την μια εμφανίζει 410 Mbps, την άλλη πέφτει στα 290Mbps, την άλλη στα 110Mbps και μετά πάλι στα 250Mbps. Η πλειονότητα των speedtests μου είναι μεταξύ 200-250Mbps. To upload είναι χαμηλό για τις ανάγκες μου, παίζει μεταξύ 20-30Mbps. Αλλά σε πραγματικό browsing δεν θα καταλάβεις τίποτα, δεν θα διακοπεί η video κλήση σου, δεν θα διακοπεί το streaming του Netflix ή του Disney+, δουλεύει το Cosmote TV άριστα χωρίς καμιά απολύτως διακοπή. Το μυστικό η σωστή εγκατάσταση και η απρόσκοπτη θέα του ουρανού εκ μέρους του πιάτου σύμφωνα με τις οδηγίες της εφαρμογής.

Κάνε την μετάβαση κατά την άποψή μας. Δεν θα το μετανιώσεις. 55 ευρώ μόνο το μήνα είναι αν το νοικιάσεις, χωρίς κόστος εξοπλισμού και τέλη ενεργοποίησης. Το παραγγέλνεις με 20 ευρώ μόνο για τα έξοδα αποστολής εδώ. Αν αγοράσεις τον εξοπλισμό, 40 ευρώ το μήνα η υπηρεσία και 250 το Gen 2, ενώ το Gen 3 350 ευρώ. Οι τιμές είναι για Ελλάδα. Και σε 30 ημέρες αν δεν σου κάνει σου επιστρέφει τα χρήματα.

Στη περιοχή μου, μόνο η Cosmote πιάνει και μόνο σε 4G+ 130Mbps download / 30Mbps upload. Έστω και έτσι δεν ξαναγυρίζω πίσω, εκτός αν για οποιοδήποτε λόγο καταργηθεί το Starlink.

starlink

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια από τα ίδια παιδιά, από εσάς είδα την προσφορά και το πήρα με ενοικίαση, τουλάχιστον τώρα τα λεφτά που δίνω αξίζουν γιατί με την COSMOTE τίποτα

  2. Εδώ έχουμε Cosmote 5G..δε μασάμε από Elonάκια!
    Κατακαλόκαιρο.. τουρισμό στο φουλ.. χαλαρά 200Mbps..απο Σεπτέμβρη.. άστο.. 700 με 800 Mbps. και μισή τιμή από τον Σωτήρα.. άκου 55€ το μήνα!!!

  3. Έχω ακούσει ότι αν αγοράσεις τον οποιοδήποτε εξοπλισμό (είτε Gen 2 ή Gen 3), τότε δεν υπάγεται σε ρήτρα αποχώρησης και συμβόλαια. Κάτι σαν pay as you go…μου το είπε φίλη με ξενοδοχείο που το έχει ήδη κάνει.
    Το ισχύει ..?

    • Δεν ηπαρχει ρητρα , δεν εχεις συμβολαιο, δεν προπληρωνεις την συνδεση. Πληρωνεις το μηνα που εχεις καταναλωσει .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.