Η Vodafone ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τα νέα προγράμματα Vodafone Giga WiFi Home Unlimited και Wireless Home Via 4G και φυσικά είναι για γέλια, ακολουθώντας τακτικές Cosmote και Nova.

Αρχικά στο πρόγραμμα που είχε το Giga WiFi Home Unlimited το οποίο σου έδινε internet στο σπίτι μέχρι 150Mbps χωρίς σταθερό, έριξε την ταχύτητα μετά την κατανάλωση των 300GB από τα 12 στα 8Mbps. Αντί να αυξήσει τη ταχύτητα, τη ρίχνει και άλλο στη νέα έκδοση του προγράμματος.  Βέβαια, για κάποιον που του φθάνουν 300GB το μήνα, είναι καλή πρόταση.

Αυτή είναι η πρόταση δορυφορικού internet της Cosmote: Σε προσφορά με 49 ευρώ το μήνα

Από την άλλη πλευρά ανακοίνωσε και το Wireless Home 4G το οποίο συνδυάζει απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και κινητά και internet ως 150Mbps μέχρι τα 300GB. Μετά η ταχύτητα πέφτει στα 12Mbps. Δηλαδή, σταθερό με internet μέσω 4G δικτύου σαν τα νέα πακέτα της Nova. Η τιμή 26.90 ευρώ

 • Η τιμή προσφοράς ισχύει για νέες συνδέσεις με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου και περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και φόρο κινητής τηλεφωνίας. Η υπηρεσία Giga WiFi Home Unlimited δεν εμπίπτει σε φόρο κινητής.

 • Μετά την κατανάλωση των 300GB σε πλήρη ταχύτητα ισχύει απεριόριστη χρήση Internet με μειωμένη ταχύτητα:

  • Vodafone Wireless Home Via 4G: έως 8 Μbps

  • Giga WiFi Home Unlimited: έως 12 Μbps

Δωρεάν εμβάσματα μεταξύ λογαριασμών 9 ελληνικών τραπεζών! Η διαδικασία

 • Η τιμή προσφοράς ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου

 • Ο εξοπλισμός παρέχεται δωρεάν

 • Η υπηρεσία Vodafone Wireless Home Via 4G δεν μπορεί να μετακινηθεί σε άλλο σημείο πέραν της διεύθυνσης ενεργοποίησης της.

 • Η υπηρεσία Vodafone Wireless Home Via 4G είναι διαθέσιμη για νέες συνδέσεις με νέο αριθμό ή με φορητότητα από άλλο πάροχο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. H VF δεν δίνει εξοπλισμό 5G και κάποτε έδινε αλλά δεν την σύμφερε να έπαιρνε τον εξοπλισμό 270 ευρώ για τον κάθε πελάτη κι έτσι προσφέρει μόνο 4G+ που τα φέρουν με το κιλό στα 80 το κάθε κομμάτι. Εμπιστευτικά απο το κέντρο και μέχρι νεωτέρας μην περιμένετε προγράμματα με 5G στην κρίσιμη περίοδο της εταιρίας.

 2. παιδια για την nova ρωτησα και εμαθα για το 4/5 G και ισχυουν τα εξης,στο 4g προγραμμα ειναι εως 200gb και μετα πεφτει στα 10 mbps,στο 5g ισχυει πολιτικη ορθης χρησης 2 TB και μετα πεφτει στα 20 mbps.επιβεβαιωμενο και αν θελετε μπορειτε να μου ζητησετε screen hots

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.