Η OnePlus θα παρουσιάσει το Nord 4 στις 16 Ιουλίου σε μια εκδήλωση στο Μιλάνο της Ιταλίας. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει τίποτα γι’ αυτό το smartphone ακόμη, αλλά πρόσφατα διέρρευσαν εικόνες που αποκάλυψαν τον σχεδιασμό του. Τώρα, έχουμε στα χέρια μας επίσημα renders.

Η πηγή ισχυρίζεται ότι το Nord 4 θα έχει μεταλλικό σώμα, το οποίο η κινέζικη κατασκευάστρια είχε κάνει tease με την πρόσκληση της εκδήλωσης. Το smartphone θα κυκλοφορήσει σε διχρωμία μαύρου, μέντας και λευκού/ασημί χρώματος και θα έχει επίπεδο πλαίσιο.

Οι προδιαγραφές που μοιράζεται η πηγή υποδηλώνουν ότι θα είναι μια έκδοση του αποκλειστικού για την Κίνα OnePlus Ace 3V. Το OnePlus Nord 4 θα τροφοδοτείται από το Snapdragon 7+ Gen 3 SoC και θα διαθέτει οθόνη OLED 6,74″ 1.5K 120Hz. Επιπλέον, θα έχει μπαταρία 5.500 mAh με υποστήριξη φόρτισης 100W.

Σε επίπεδο καμερών, θα διαθέτει τρεις κάμερες – 50MP κύρια, 8MP υπερευρυγώνια και 16MP selfie. Το Nord 4 θα έχει τον κλασικό διακόπτη της εταιρείας για τον ήχο και θύρα USB-C, καθώς και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, στερεοφωνικά ηχεία και πιστοποίηση IP65.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.