Η Wedbush προβλέπει «μοναδική» ζήτηση και «μαζικό κύμα αναβάθμισης» χάρη στην Apple Intelligence (AI). Με βάση ελέγχους της εφοδιαστικής αλυσίδας στην Ασία, η Wedbush προβλέπει ότι η Κίνα έχει δει το τελευταίο αρνητικό τρίμηνο ανάπτυξης για τα iPhone και αναμένεται ανάκαμψη τον Σεπτέμβριο με την κυκλοφορία των νέων iPhone 16.

Αν η Apple εφαρμόσει τα AI χαρακτηριστικά της σε όλες τις 2.2 δισεκατομμύρια ενεργές συσκευές, θα γίνει ο βασικός διαμεσολαβητής για τους καταναλωτές και θα προωθήσει την υιοθέτηση του μοντέλου ενσωμάτωσης AI από άλλους προγραμματιστές, όπως έκανε με το ChatGPT της OpenAI.

Άλλες εταιρείες που θα ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο θα δημιουργήσουν μια «πολύπλευρη ροή εσόδων από AI» που θα προσθέσει 10 δισεκατομμύρια δολάρια στην ετήσια ανάπτυξη της Apple. Οι απροσδιόριστες ευκαιρίες κερδοφορίας θα αυξήσουν τόσο τις πωλήσεις υπηρεσιών όσο και συσκευών της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone 16, ανεβάζοντας την τιμή της μετοχής της εταιρείας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.