Η OnePlus ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το Nord 4 σε ένα event στο Μιλάνο, στην Ιταλία, στις 16 Ιουλίου. Παρόλο που μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι θα ήταν απλώς μια αναβαθμισμένη έκδοση του Ace 3V που κυκλοφόρησε στην Κίνα, οι τελευταίες διαρροές αποκαλύπτουν κάτι διαφορετικό. Το Nord 4 έχει εντελώς διαφορετική εμφάνιση από το Ace 3V, παρά το ότι πιθανότατα θα έχουν παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι διαρροές εικόνων του Nord 4 αποκαλύπτουν μια συσκευή με μεταλλική πλάτη – τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος της. Το μόνο που αλλάζει στην πλάτη είναι ότι το πάνω μέρος μυάζει φτιαγμένο από γυαλί, αν και θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα φινιρίσματος στο μέταλλο. Οι πρώτες διαρροές εικόνων δείχνουν τρεις χρωματικές επιλογές, που μάλλον θα είναι και οι μοναδικές διαθέσιμες, καθώς η OnePlus σπάνια προσφέρει περισσότερες.

Αν θέλεις να δεις ακόμα καλύτερα την πίσω όψη, έχουν κυκλοφορήσει live εικόνες που δείχνουν τη συσκευή στη μαύρη εκδοχή της. Έχει σίγουρα αρκετά μοναδική εμφάνιση, που δεν συναντάς συχνά σε άλλα τηλέφωνα. Αν ο στόχος ήταν να ξεχωρίσει το Nord 4, αυτό επιτεύχθηκε με τον σχεδιασμό που εφάρμοσε η OnePlus. Ωστόσο, μοιάζει πολύ διαφορετικό από άλλα OnePlus τηλέφωνα, κάτι που ίσως δεν βοηθάει στην αναγνωρισιμότητα της μάρκας.

Το Nord 4 αναμένεται να διαθέτει το chipset Snapdragon 7+ Gen 3, που το τοποθετεί στην ανώτερη μεσαία κατηγορία. Αυτό το chip είναι ένα βήμα κάτω από τη σειρά Snapdragon 8, και υποθέτουμε ότι η τιμή του Nord 4 θα είναι αρκετά δελεαστική.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.