To επόμενο Galaxy Unpacked είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 10 Ιουλίου, όμως οι διαρροές δε σταματούν. Σήμερα έχουμε τα Galaxy Buds 3 Pro, που από ότι φαίνεται κάποιος αγόρασε ήδη, πριν καν ανακοινωθούν.

O Redditor Plastic_Development αγόρασε τα Buds 3 Pro στις ΗΠΑ και δημοσίευσε φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο, όμως βλέπουμε παρακάτω.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα πως οι προηγούμενες διαρροές ήταν πραγματικές, τουλάχιστον σχετικά με τον σχεδιασμό. Τα ακουστικά θα έχουν πλέον στέλεχος, σε αντίθεση με τα ακουστικά που είχαμε μέχρι σήμερα από την Samsung. Ο φωτισμός των ακουστικών πυ φημολογείται πως θα υπάρχει δεν είναι άμεσα εμφανή, και μπορούμε να διακρίνουμε την θέση του στη δεύτερη εικόνα. Αλλαγή έχουμε και στην θήκη, που μάλλον έγινε μεγαλύτερη, ώστε να χωράνε τα ακουστικά με το στέλεχός τους, ενώ έχει διαφανές καπάκι για να γνωρίζει ο χρήστης αν είναι μέσα της τα ακουστικά, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει την θήκη.

Galaxy Buds 3 Pro

Ο Redditor επιβεβαίωσε πως πλήρωσε $250 για τα ακουστικά, που είξαι $20 παραπάνω σε σχέση με τα Galaxy Buds 2 Pro. Πρόσθεσε πως η σύνδεση σε πολλαπλές συσκευές δεν υποστηρίζεται σε μη Galaxy τηλέφωνα, ενώ το Active Noise Cancelation είανι αρκετά ανώτερο από την πρώτη γενικά Apple AirPods Pro.

Revolut: Ο καλύτερος καταθετικός λογαριασμός σε σχέση με οποιαδήποτε Ελληνική Τράπεζα

Ο χρήστης δεν έκανε καμία αναφορά στην αυτονομία των ακουστικό, όμως προηγούμενες διαρροές μιλάνε για 6 ώρες με ενεργοποιημένο ANC και 7 ώρες όταν είναι κλειστό.

Όπως και να έχει θα τα δούμε επίσημα στο Galaxy Unpacked, στις 10 Ιουλίου, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.