Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν υπάρχουν πλήθος λόγων για να επιλέξεις να κάνεις τις συναλλαγές σου με Revolut, καθώς γλιτώνεις πολλές προμήθειες που κανονικά θα πλήρωνες σε αντίστοιχες Ελληνικές Τράπεζες. Ωστόσο το παρόν άρθρο μιλά λίγο για τους Ευέλικτους λογαριασμούς που σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις ως 3.08% επιτόκιο τουλάχιστον στο πρόγραμμα στο οποίο βρισκόμαστε.

Σοκάρει η προμήθεια για απλό λογαριασμό σε μεγάλη ελληνική τράπεζα

Αρχικά, να αναφέρουμε ότι δεν είμαστε οικονομολόγοι, ούτε το παρόν άρθρο έχει σαν σκοπό να επιτελέσει επενδυτικό οδηγό. Πόσο μάλλον όταν μιλά για τον κόπο του άλλου τα χρήματά του. Ωστόσο όμως κάνει μια μικρή αναφορά στον ευέλικτο λογαριασμό της Revolut ή αλλιώς Flexible Account, που είναι ένας καταθετικός λογαριασμός με επιτόκιο 3.08% στο πρόγραμμα Plus με 3.49 ευρώ το μήνα στο οποίο βρισκόμαστε χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης και χωρίς να κλειδώνει τα χρήματά σου, όντας πάντα διαθέσιμα.

Στην ουσία τα χρήματα που βάζεις σε αυτόν τον λογαριασμό, η Revolut τα επενδύει σε αμοιβαία κεφάλαια χαμηλού ρίσκου και αν δεν κάνουμε πολύ σοβαρό λάθος έχει ασφάλεια για ως 21.000 ευρώ. Αν έχεις δηλαδή κάποια χρήματα στην άκρη και θέλεις να τα βλέπεις να παίρνουν τόκο, μπορείς να τα βάλεις σε αυτόν τον καταθετικό λογαριασμό με 3.08% επιτόκιο το χρόνο. Είναι πάντα διαθέσιμα να τα αποσύρεις χωρίς ποινή, δεν έχει ελάχιστο ποσό κατάθεσης και δεν κλειδώνουν δηλαδή.

Το techmaniacs.gr προτείνει αν έχεις ένα σοβαρό ποσό που θέλεις να μεταφέρεις να συμβουλευθείς απαραίτητα κάποιον ειδικό ή το λογιστή σου για το τι σημαίνει αμοιβαίο κεφάλαιο. Ακόμη και η ίδια η Revolut επισημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων. Είναι καταθετικός λογαριασμός, αλλά λογαριασμός που επενδύει τα χρήματα που μεταφέρεις σε αυτόν σε αμοιβαία κεφάλαια χαμηλού ρίσκου και σου δίνει 3.08% το έτος επί του ποσού που κατέθεσες σε αυτόν. 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από μακριά και αγαπημένοι.
    Η πιο αναξιόπιστη!
    Σαν κάρτα για ταξίδια και αγορές σε συνάλλαγμα είναι καλή για να γλυτώσεις προμήθειες.

    Σαν καταθετικος λογαριασμός με τίποτα όμως! Ειδικά τώρα που δίνουν και λογαριασμό στην εφορία….

    Είχα μέσα κάποια λίγα χρήματα από οικονομίες μου που τα εβαζα κάθε μήνα 100-200 ευρώ και είχα μαζέψει γρω στα 2χιλιαρικα να τα έχω για ταξίδι.
    Τα λεφτά έμπαιναν από λογαριασμό ελληνικής τράπεζας στο όνομα μου με έμβασμα.

    Κάποια στιγμή στα καλά καθούμενα μου μπλοκάρουν τον λογαριασμό κλειδώνουν τα χρήματα και μου λένε ότι ο λογαριασμός μου είναι ύποπτος για ξέπλυμα χρημάτων…..(Και καλά)….) και ότι εντοπίστηκε από bot….(Αν είναι δυνατόν)…
    Και μάλιστα λίγο πριν φύγω ταξίδι για διακοπές εκτός Ευρώπης που για αυτό τον λόγο προόριζα τα χρήματα….

    Στέλνοντας άπειρα email στο support και στο τσατ ρωτώντας τι συμβαίνει και τι θέλουν να τους στείλω μου έλεγαν ότι δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες γιατί είμαι ύποπτος και ο λογαριασμός μου είναι υπό έρευνα….
    Τους απάντησα ότι τα χρήματα είναι δικά μου και νόμιμα αφού προέρχονται από ελληνική τράπεζα και δικό μου λογαριασμό…. Δεν έλαβα πότε καμία απάντηση! Και ενώ είχα στείλει και αποδεικτικά στοιχεία για την προέλευση των χρημάτων ( που ήταν από μισθοδοσία μου) αυτοί επέμεναν να τα κρατάνε δεσμευμένα και κλειδωμένα ….χωρίς να μου δίνουν περαιτέρω εξηγήσεις….

    Εν ολίγοις με πάρα πολύ κόπο, ψυχική οδύνη και άπειρα μυνήματα μετά από 5 μήνες μου στέλνουν μύνημα ότι ο λογαριασμός μου θα διαγραφεί μόνιμα και ότι δεν μπορώ να ανοίξω ξανά λογαριασμό σε αυτούς….ρώτησα τον λόγο και δεν μου απάντησαν!…
    Ευτυχώς τα χρήματα μου επέστρεψαν και πάλι στην τράπεζα μου….μετα από άλλους 3 μήνες….(Συνολικά 9 μήνες μου τα κράταγαν κλειδωμένα με το έτσι θέλω…..Σκέτη μαφία!!!)

    Δεν πρόκειται ποτέ ξανά να τους εμπιστευτώ….και φυσικά μιλάω για αυτή την εμπειρία με πολλούς γνωστούς και φίλους που κάποιοι εκ των οποίων είχαν την ίδια εμπειρία με μένα!

    Απατεώνες….!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.