Τη στιγμή που η κυβέρνηση τουλάχιστον με αυτά που διαρρέει στα ΜΜΕ προειδοποιεί τις τράπεζες ότι θα παρέμβει για τη μείωση προμηθειών, σχεδόν καθημερινά βλέπουμε να εισάγονται νέες προμήθειες.

Η πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτής της Viva η οποία αποφάσισε να εφαρμόσει σε όλους τους λογαριασμούς των πελατών της, προσωπικούς και επαγγελματικούς λογαριασμούς χρέωση 10 ευρώ.

Καμπάνα στα ΕΛΤΑ για ταχυδρόμους που πετούν τους φακέλους των πολιτών στις πολυκατοικίες

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χρέωση που έχει επιβληθεί ποτέ στην ελληνική αγορά απλά και μόνο για τη διατήρηση λειτουργικού ΙΒΑΝ.

Η αρχική ενημέρωση της Viva Bank ανέφερε τα εξής:

«Το δωρεάν αναγνωριστικό IBAN για εισερχόμενα εμβάσματα ισχύει έως 30/6/2024.

Κατόπιν, ο λογαριασμός σας παραμένει, υποστηρίζοντας μόνο εξερχόμενα εμβάσματα.

Αναβάθμιση δικτύου τηλεφωνίας σε όλους τους πελάτες της Cosmote – Η ανακοίνωση

Για διατήρηση εισερχομένων εμβασμάτων, αιτηθείτε GR – ΙΒΑΝ με €10/μήνα».

Με λίγα λόγια για να μπορεί κάποιος να δέχεται χρήματα στο λογαριασμό του θα πρέπει να καταβάλλει στην τράπεζα 10 ευρώ το μήνα.

Διαφορετικά, θα μπορεί μόνο να μεταφέρει χρήματα σε άλλους λογαριασμούς. Αν λοιπόν θέλει κάποιος αυτήν την υπηρεσία θα πρέπει να κάνει τη σχετική αίτηση. Πάντως εμείς έχουμε γράψει πως μπορείς να κάνεις δωρεάν τις συναλλαγές σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κατά πρώτον, μέχρι αυτή τη στιγμή αγνοούσα παντελώς την ύπαρξη της συγκεκριμένης τράπεζας .
    Κατά δεύτερον, πώς τολμάει να απαιτεί τη μηνιαία καταβολή 10€ από τους πελάτες της για να μπορούν να δέχονται χρήματα στο ΔΙΚΟ τους λογαριασμό;
    Οι ιθύνοντες της πρέπει να ζουν στο δικό τους κόσμο και να μην έχουν καμιάν επαφή με την πραγματικότητα στην Ελλάδα του 2024.
    Να μην ξεχάσω να την προτιμήσω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.