Η Revolut το τελευταίο διάστημα έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας και αν ακόμη δεν είσαι μέλος της, σου προτείνουμε να εγγραφείς. Γιατί με μια απλή ανάλυση των προμηθειών που γλιτώνεις θα πάθεις πλάκα πόσα πολλά μπορείς να κάνεις όταν μια τράπεζα για τα ίδια πράγματα έχει πολλές προμήθειες.

Η ασφαλιστική ικανότητα στο gov.gr wallet

Ας αρχίσουμε από τις χρεωστικές κάρτες. Βρισκόμαστε στο πρόγραμμα Plus με τα 3.49 ευρώ το μήνα και δοκιμάσαμε να παραγγείλουμε εκτός από μια τη μια χρεωστική κάρτα άλλες δυο επιπρόσθετες. Μας της απέστειλε εντελώς δωρεάν ενώ στη Πειραιώς θα έπρεπε να πληρώσεις 6 ευρώ για κάθε έκδοση κάρτας ή ανανέωσης.

Ας συνεχίσουμε με τις προπληρωμένες κάρτες. Στις περισσότερες ελληνικές τράπεζες υπάρχει χρέωση έκδοσης της προπληρωμένης κάρτας, ενώ και κάθε φόρτιση επιβαρύνεται με κόστος. Στη Πειραιώς για παράδειγμα μέχρι τα 100 ευρώ το κόστος είναι 1 ευρώ για τη φόρτιση. Η εκφόρτιση κοστίζει 2 ολόκληρα ευρώ. κάθε εκφόρτιση.

Στη Revolut μπορείς να βγάλεις όσες προπληρωμένες κάρτες θέλεις, εντελώς δωρεάν και δεν υπάρχει κόστος έκδοσης και επανέκδοσης, ούτε φόρτισης και εκφόρτισης. Όλα είναι δωρεάν, ενώ δεν πρέπει να αμελήσουμε να αναφέρουμε τα μεγάλα πλεονεκτήματα που έχει με το συνάλλαγμα. Μπορείς να αγοράσεις κρυπτονομίσματα, να στείλεις κρυπτονομίσματα σε wallets, να αγοράσεις μετοχές και πολύτιμα μέταλλα, ή να πουλήσεις μετοχές. Μάλιστα σου δίνει 3.10% τόκο για καταθέσεις χωρίς ελάχιστο ποσό κατάθεσης και τα χρήματα συνεχώς διαθέσιμα χωρίς ποινές πρόωρης εξόφλησης.

Οι τράπεζες έχουν και κόστη εξόφλησης λογαριασμού. Από 60 λεπτά, ανάλογα με το πρόγραμμα που βρίσκεσαι. Χρησιμοποίησε τη Revolut κάρτα σου απευθείας στα sites των εταιρειών τηλεφωνίας ή ρεύματος που θέλεις να πληρώσεις. Ενώ με κωδικό RF code μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Payzy που δίνει και cashback 1% επί του ποσού του λογαριασμού, επομένως έτσι σκοτώνεις και τη προμήθεια του Payzy, ουσιαστικά πληρώνοντας του λογαριασμούς σου δωρεάν. Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ και παίρνεις και 10 ευρώ

Κάνε λοιπόν τις συναλλαγές σου όσο μπορείς περισσότερο με Revolut, δεν αξίζει να τρώει η κάθε τράπεζα προμήθειες για συναλλαγές που με τη γνώση και με τα σωστά εργαλεία μπορείς να τις κάνεις δωρεάν.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά τα 6€ σε κάθε ανανέωση κάρτας κάθε δύο ή τρία χρόνια μας πειράζουν και όχι τα 50€ το χρόνο συνδρομή;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.