Μετά τις εικόνες των Google Pixel 9 που τα δείχνουν σε ροζ χρώμα, μόλις κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει τις συσκευές από όλες τις γωνίες, συμπεριλαμβανομένης και της οθόνης.

Η προηγούμενη διαρροή παρουσίασε έναν έντονο ροζ χρωματισμό που, σύμφωνα με άλλες διαρροές, θα ονομάζεται “Peony”. Το υλικό αυτό επιβεβαιώνει τις προηγούμενες διαρροές, αλλά είχαμε δει μόνο την πίσω όψη της συσκευής.

Τώρα, βλέπουμε λίγες περισσότερες λεπτομέρειες. Το βίντεο δείχνει ένα ροζ Google Pixel 9 από κάθε άποψη και με την οθόνη ενεργοποιημένη. Από αυτό, μπορούμε να δούμε ότι η συσκευή διαθέτει εντελώς επίπεδο γυαλί όπως οι προκάτοχοί της και ότι τα bezels φαίνεται να είναι σχεδόν ίδια με των Pixel 8.

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές νέες πληροφορίες να αντληθούν από το βίντεο – τουλάχιστον σε επίπεδο hardware. Από ό,τι μπορούμε να δούμε, το λογισμικό φαίνεται αμετάβλητο και δεν υπάρχει κάτι που να υποδηλώνει αν η συσκευή τρέχει Android 14 ή 15.

Ο λόγος που στην αρχή αναφέρουμε ότι βλέπουμε τα Google Pixel 9 είναι διότι τα δύο μοντέλα μοιάζει πλήρως μεταξύ τους, απλά έχουν διαφορές στο μέγεθος και το σύστημα καμερών. Περισσότερα θα μάθουμε από νέες διαρροές που σίγουρα θα κυκλοφορήσουν μέχρις τις 13 Αυγούστου που θα κάνουν ντεμπούτο τα τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.