Έχουμε δει διάφορα leak για τα επερχόμενα smartphone της Google, αλλά μόλις κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο leak που έχουμε δει και αποκαλύπτει κυριολεκτικά τα πάντα για όλα τα μοντέλα της σειράς, τα Pixel 9, Pixel 9 Pro, και Pixel 9 Pro XL.

Google Pixel 9 Pro XL

Σύμφωνα με την πηγή το Pro θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το iPhone 15 Pro και το 9 Pro XL θα πλησιάζει σε μέγεθος το iPhone 15 Pro Max, ενώ το απλό μοντέλο έχει παρόμοιες διαστάσεις με το 9 Pro της Google.

Η βασική εξωτερική διαφορά του Google Pixel 9 Pro με το απλό είναι ο αριθμός καμερών στο module και τα μεγαλύτερα bezels οθόνη. Επιπλέον, οι γωνίες είναι πιο στρογγυλεμένες από ποτέ σε όλα τα μοντέλα της σειράς, αγγίζοντας τα όρια των iPhone.

Google Pixel 9 Pro XL

Σε επίπεδο χαρακτηριστικών, το βασικό μοντέλο (tokay) έχει 6.24 ιντσών ALOMED 120Hz επίπεδη οθόνη με punch hole, μέχρι 12GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, επίπεδες ακμές και άκρες, glossy γυαλί στην πλάτη, δεν υποστηρίζει UWB, και έχει κύρια κάμερα μαζί με 0.5x ultra wide.

Google Pixel 9 Pro XL

Το Google Pixel 9 Pro (caiman) έχει 6.34 ιντσών ALOMED 120Hz επίπεδη οθόνη με punch hole, μέχρι 16GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο, επίπεδες ακμές και άκρες, matte γυαλί στην πλάτη, υποστηρίζει UWB, και έχει κύρια κάμερα μαζί με 0.5x ultra wide και 5x περισκοπική, όλες 50MP.

Όσον αφορά το Pro XL (komodo), φαίνεται να διαφέρει από το Pro μόνος ως προς την οθόνη που έχει διαγώνιο 6.73 ίντσες. Όλα τα μοντέλα έχουν τον Tensor G4. Αναμένεται η Google να κάνει tease τα Pixel 9 σήμερα στο I/O 2024 και να τα λανσάρει τον Οκτώβριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.