Καθώς η αναμονή για την καλοκαιρινή εκδήλωση Unpacked της Samsung κορυφώνεται, οι φήμες και οι διαρροές σχετικά με τα Galaxy Z Fold 6 και Z Flip 6 έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Η πιο πρόσφατη προέρχεται από το 9to5Google που έχει στη διάθεση του εικόνες από τις πρωτότυπες μονάδες και των δύο τηλεφώνων, διαψεύδοντας μερικές από τις μεγαλύτερες ελπίδες που είχαν οι επίδοξοι κάτοχοι των επερχόμενων foldable smartphone.

Οι εικόνες του Z Fold 6 που διέρρευσαν αποκαλύπτουν ότι αποτελεί μία μικρή αναβάθμιση από το τρέχον Z Fold 5, τουλάχιστον σχεδιαστικά. Ενώ προηγούμενες αναφορές υπαινίχθηκαν μια ελαφρώς ευρύτερη εξωτερική οθόνη, οι αναλογίες διαστάσεων και των δύο οθονών παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες και η πτυχή στην εσωτερική οθόνη δεν φαίνεται να έχει δει σημαντική βελτίωση.

Όπως αναμενόταν, το Samsung Galaxy Z Fold 6 φαίνεται να έχει μια πιο boxy μορφή με επίπεδες άκρες και τετραγωνισμένες γωνίες, αλλά ο υπόλοιπος σχεδιασμός, συμπεριλαμβανομένης της τριπλής διάταξης της κάμερας και της τοποθέτησης των κουμπιών, παραμένει ίδιο με του Z Fold 5.

Παρομοίως, οι εικόνες του Z Flip 6 παρουσιάζουν έναν πιο boxy σχεδιασμό, αλλά η πτυχή της οθόνης εξακολουθεί να είναι αρκετά ορατή. Μια αξιοσημείωτη αλλαγή είναι οι ελαφρώς πιο προεξέχουσες διπλές κάμερες στο πίσω μέρος, δίνοντας ενδεχομένως έμφαση στον αναβαθμισμένο αισθητήρα της κύριας κάμερας. Και τα δύο τηλέφωνα φαίνεται να διπλώνουν χωρίς κανένα κενό, αλλά οι προκάτοχοί τους έχουν ήδη επιτύχει αυτό το κατόρθωμα.

Είναι ζωτικής σημασίας να θυμάστε ότι οι εικόνες που διέρρευσαν απεικονίζουν πρωτότυπες μονάδες ή ομοιώματα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να έχουν γίνει εκτεταμένες αλλαγές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού. Οι τελικές εκδόσεις των Samsung Galaxy Z Fold 6 και Flip 6 ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά από αυτό που φαίνεται σε αυτές τις εικόνες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.