Νωρίτερα αυτό τον μήνα, είδαμε μια εικονική μονάδα του Samsung Galaxy Z Fold 6, η οποία επιβεβαίωσε πολλά πράγματα σχετικά με το σχεδιασμό του, τα οποία είχαν αποκαλύψει renders της συσκευής. Λοιπόν, τώρα έχουμε σαφέστερες και πιο λεπτομερείς εικόνες από ένα ομοίωμα του Galaxy Z Fold 6, οι οποίες μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για τον σχεδιασμό του τηλεφώνου.

Οι εικόνες, πηγή των οποίων είναι ο Ice Universe, δείχνουν το Galaxy Z Fold 6 σε ασημί χρώμα και το συγκρίνουν επίσης με το Galaxy Z Fold 5. Όπως μπορείτε να δείτε, το Galaxy Z Fold 6 είναι φαρδύτερο από το Galaxy Z Fold 5 και, επομένως, το επερχόμενο τηλέφωνο θα πρέπει να έχει ευρύτερες εξωτερικές και εσωτερικές οθόνες σε σύγκριση με το προκάτοχο του. Αυτό θα πρέπει να διευκολύνει τη χρήση του τηλεφώνου και να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης και multitasking.

Το επόμενο πράγμα που θα παρατηρήσετε σε αυτές τις εικόνες είναι ότι το Samsung Galaxy Z Fold 6 έχει πιο boxy σχεδιασμό, πιο επίπεδες πλευρές, και πιο αιχμηρές άκρες, σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold 5, γεγονός που το κάνει πιο συμμετρικό, κομψό, και μοντέρνο, από το τρέχον μοντέλο της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Τέλος, το ομοίωμα του Galaxy Z Fold 6 επιβεβαιώνει ότι διαθέτει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος και πλευρικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στη δεξιά πλευρά. Θα μπορούσε ο Ice Universe να μας δείχνει όντως μία πραγματική εικονική μονάδα του Galaxy Z Fold 6, αλλά δεδομένου το ιστορικού του, καλό θα ήταν να περιμένουμε κάποια άλλη πηγή να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των όσων βλέπουμε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.