Γυναίκα ισχυρίζεται ότι εγκλωβίστηκε στο ηλεκτρικό όχημά της, μάρκας Tesla και επιτίθεται στον Elon Musk για την ελλιπή ενημέρωση των οδηγών για τις διάφορες λειτουργίες των οχημάτων. Ο λόγος για μια κάτοικο της Arizona των ΗΠΑ η οποία εξηγεί ότι έχει στη κατοχή της ένα Tesla Model Y εδώ και τρία χρόνια χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο όλα άλλαξαν τον περασμένο μήνα, όταν ανακάλυψε ότι κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ρουτίνας, δεν μπορούσε να ανοίξει τις πόρτες. Το φόρτισε, το έβγαλε από την πρίζα, μπήκε μέσα και έκλεισε την πόρτα. Αμέσως το αμάξι απενεργοποιήθηκε πλήρως, καθώς η μπαταρία είχε πεθάνει.

Η ίδια προσπάθησε να απεγκλωβιστεί ωστόσο δεν μπόρεσε να το κάνει και προσπάθησε να ανοίξει το συρτάρι για να βρει το manual με οδηγίες. Οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό. Κάλεσε συγγενικά της πρόσωπα που εμφανίστηκαν στο σημείο αλλά ούτε εκείνα μπόρεσαν να την απεγκλωβίσουν.

Τελικά άνοιξε την εφαρμογή της Tesla για να ζητήσει επείγουσα βοήθεια, με υπαλλήλους της εταιρείας να αναφέρουν ότι υπάρχει μια μυστική λαβή στο εσωτερικό της πόρτας που θα την επέτρεπε να απεγκλωβιστεί. Σε συζητήσεις με άλλους κατόχους Tesla αναφέρει ότι ούτε και εκείνοι γνώριζαν ότι υπάρχει το εν λόγω κόλπο απεγκλωβισμού.

Αυτοκίνητο! Τέλος στα συστήματα πλοήγησης!

Για αυτό παιδιά, πάντα διαβάζουμε τα manual των αυτοκινήτων μας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αυτοκίνητα που έχουν ένα σκασμό τεχνολογία στο εσωτερικό τους. Για να εξηγούμαστε, δεν φταίει η Tesla για ότι έγινε, αλλά η ιδιοκτήτρια που δεν είχε ιδέα για το αυτοκίνητό της.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη αλλά αυτο δεν ειναι είδηση. Επειδή κάποια αγοράζει κάποιο τεχνολογικό προϊόν χωρις να διαβάσει τις οδηγίες και στο τελος κατηγοράει και άλλους είναι ντροπή για την ίδια.

    • Βασει των οσων συνεβησαν, την εχω ικανη ναχει ξεχασει να την φορτισει για καμια βδομαδα και, ω! άδειασε η παλιομπαταρια, ετσι στα ξαφνικα μετά απο 3 χρονια αψεγαδιαστης λειτουργίας! Που και αυτο να συνεβαινε δηλαδη,και να υπηρχε τεχνικο θεμα, οι μπαταριες αυτες έχουν εγγυηση 8ετιας,επομένως ουτως η αλλως δεν θαδινε δεκαρα απο την τσεπη της για την αντικατασταση της!

  2. Re malakes pseftes exei emergency release to autokinito… episeis einai Thema autou pou agorazei na diavasei to manual…. dldi an mplokare to sustima apo mono tou? pws tha evgenan? Eprepe na gnwrizoun…..

    Olo propaganda gia ta clicks

  3. Γιατι δεν γραφεται Ελληνικά..Άκου μανουαλ..Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσεως αυτοκινητου. ΕΛΛΗΝΙΚΑ να καταλαβαίνει ο κάθε απλός Άνθρωπος…

  4. Στην τριετία πέθανε η μπαταρία; Και δεν την πήγε την εταιρεία μαμιώντας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.