Η πρώτη και πιο διάσημη βιομηχανία ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ότι δεν θα εξοπλίσει τα μοντέλα της με ενσωματωμένα συστήματα πλοήγησης, με την αρχή να γίνεται από τις  Purosangue και 12Cilindri. Ο λόγος απλός, τα smartphones προσφέρουν καλύτερη πλοήγηση και όλοι έχουν ένα.

Την απόφαση της Ferrari θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλες εταιρείες, ενώ όσοι κατασκευαστές θα θελήσουν να συνεχίσουν να υποστηρίζουν συστήματα πλοήγησης, θα μεταβούν στα Google Maps.

Η εταιρεία ανέφερε επίσης ότι μια Ferrari δεν χρησιμοποιείται για τις καθημερινές μετακινήσεις, επομένως δεν χρειάζεται οι οδηγοί να έχουν να μπουν στη διαδικασία μάθησης του συστήματος πλοήγησης. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Emanuele Carando, επικεφαλής του μάρκετινγκ προϊόντων της Ferrari, ο οποίος είπε πως η χρήση του smartphone είναι «η πιο φιλική επιλογή» και ταυτόχρονα και η πιο ενημερωμένη, με αποτέλεσμα τα ενσωματωμένα συστήματα να δείχνουν ξεπερασμένα και κατά συνέπεια περιττά.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το να βάλουν μια εφαρμογή με google maps οπως η Tesla ή να έχει android auto μαλλον δεν το σκέφτηκαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.