Σε μια εξαιρετική τιμή διαθέτει η Cosmote το COSMOTE Double Play Advanced Unlimited. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο δεν είναι δημοσιευμένο στον επίσημο τιμοκατάλογο της Cosmote ούτε ανεβασμένο στην επίσημη ιστοσελίδα της. Αντίθετα η ανακοίνωση έχει γίνει με δελτίο τύπου και ως εκ τούτου οι υπάλληλοι στο τηλεφωνικό κέντρο μπορεί να μην το γνωρίζουν.

Προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας σε σταθερά από το σταθερό σου και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς κινητά, 50Mbps internet και όλα αυτά στη τιμή των 26.90 ευρώ μόνο.

Όπως προαναφέραμε οι υπάλληλοι μπορεί να μην το γνωρίζουν για αυτό καλό να εξοπλιστείς με το επίσημο δελτίο τύπου σε περίπτωση που σου φέρουν αντίρρηση. Κάλεσε στο 1388 για να το ενεργοποιήσεις ή επισκέψου κατάστημα Cosmote έχοντας μαζί σου αυτό εδώ το δελτίο τύπου.

Με την παροχή του προγράμματος ο Πελάτης δεσμεύεται με υπογραφή σύμβασης 24μηνης ελάχιστης διάρκειας παραμονής σ’ αυτό. Σε περίπτωση που σύμβαση ορισμένου χρόνου λυθεί χωρίς σπουδαίο λόγο από τον Πελάτη, ή από την Εταιρεία λόγω υπαιτιότητας του Πελάτη πριν από την πάροδο της ελάχιστης διάρκειας παραμονής σε αυτή, τότε ο Πελάτης θα χρεωθεί εφάπαξ στο λογαριασμό της Τηλεφωνικής του Γραμμής το Τέλος Αποδέσμευσης, το οποίο μπορεί να είναι:

1. Εάν η διακοπή γίνει εντός των δύο πρώτων μηνών του συμβολαίου, ο συνδρομητής καταβάλει τα πάγια δύο (2) μηνών, πέραν των παγίων που αντιστοιχούν στο χρόνο παραμονής. Στο ποσό αυτό προστίθεται το εναπομείναν ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής ή/και τερματικού εξοπλισμού ή/και κατασκευής σύνδεσης στο δίκτυο που αντιστοιχεί στο διάστημα για το οποίο δεν καταβάλλονται πάγια, δηλαδή για τους εναπομείναντες μήνες, μετά τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας, μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης μείον δύο μήνες.

Απεριόριστα δεδομένα για έναν ολόκληρο χρόνο με 10 ευρώ/μήνα ανεξαρτήτως παρόχου!

2. Εάν η διακοπή γίνει μετά τον 2ο μήνα του συμβολαίου, ο συνδρομητής καταβάλει το ένα τέταρτο (1/4) του αθροίσματος των μηνιαίων παγίων για το μετά τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας διάστημα μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης ορισμένου χρόνου. Στο ποσό αυτό προστίθεται το εναπομείναν ποσό απόσβεσης για τυχόν επιδότηση συσκευής ή/και τερματικού εξοπλισμού ή/και κατασκευής σύνδεσης στο δίκτυο που αντιστοιχεί στο διάστημα για το οποίο δεν καταβάλλονται πάγια, δηλαδή για τα τρία τέταρτα (3/4) του εναπομείναντος διαστήματος / μηνών, από τη χρονική στιγμή επέλευσης των αποτελεσμάτων της ως άνω καταγγελίας, μέχρι την κανονική λήξη της σύμβασης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.