Η Motorola έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει το Razr 50 Ultra ή Razr+ 2024 στις 25 Ιουνίου, στις ΗΠΑ, στην Κίνα, και πιθανώς σε άλλες αγορές παγκοσμίως. Σημειώστε ότι πρόκειται για το ίδιο τηλέφωνο που θα πωλείται με διαφορετικό όνομα ανά αγορά, Razr+ στη Βόρεια Αμερική, Razr 50 Ultra σε όλες τις άλλες αγορές.

Διέρρευσε μια διαφήμιση για το Razr 50 Ultra που δείχνει τη “μεγαλύτερη, πιο έξυπνη οθόνη” σε ένα αναδιπλούμενο τύπου flip – προφανώς αφορά την εξωτερική οθόνη. Οι φήμες λένε ότι αυτή η οθόνη θα έχει διαγώνιο περίπου 4″, μια μικρή αύξηση από τα 3.6″ του Razr 40 Ultra.

Παρόλο που μοιάζει με τον προκάτοχό του, τα bezels του Motorola Razr 50 Ultra φαίνονται βελτιωμένα. Επίσης, το νέο foldable έχει λάβει πιστοποίηση IPX8 για αντοχή στο νερό και έχει αντικαταστήσει την ultra wide κάμερα του προκατόχου του με μια telephoto zoom.

Τέλος, προφανώς και υπάρχει τεχνητή νοημοσύνη. Βρισκόμαστε στο 2024 και φαίνεται ότι κανένας κατασκευαστής smartphone δεν έχει την πολυτέλεια να μην μιλήσει για AI κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης. Η Motorola δεν διαφέρει, καθώς θα λανσάρει το “Moto AI”.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.