Αν ενδιαφέρεσαι να αποκτήσεις απεριόριστα δεδομένα για έναν ολόκληρο χρόνο με 10 ευρώ το μήνα και χωρίς να χρειάζεται να βάλεις κάρτα, ή να δεσμευθείς με συμβόλαιο, τότε θα πρέπει να πάρεις το πακέτο του Frog που σου δίνει ακριβώς αυτές τις παροχές.

Πληρώνεις μια φορά 120 ευρώ και έχεις για έναν ολόκληρο χρόνο απεριόριστα GB. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να βάζεις κάρτα κάθε μήνα. Όπως μας ενημέρωσε η Cosmote έχουν μείνει κάποια ελάχιστα διαθέσιμα πακέτα και μόνο στο κατάστημα Frog της Θεσσαλονίκης.

Αν δεν μπορείς να μεταβείς εσύ, πες κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή φίλο σου να πάει να το πάρει για εσένα ή αν βρίσκεσαι σε κοντινές με τη Θεσσαλονίκη περιοχές αξίζει μια βόλτα. Τα πακέτα που έχουν μείνει είναι ελάχιστα όπως μας ενημέρωσε το κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους)
Τηλέφωνο: 2310 287577
Διεύθυνση: Χαλκέων 21 και Ιουστινιανού 23, Θεσσαλονίκη 546 31

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.