Το 2023 εγκαινιάζει μια κινηματογραφική αναγέννηση των ελληνικών σειρών και ταινιών στη παγκόσμια σκηνή και η πλατφόρμα του Netflix αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη.

Την αρχή της ελληνικής εισβολής στο Netflix κάνει η σειρά Μαέστρος σε σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Έχει ήδη κερδίσει τη θέση του στη λίστα με τις 10 κορυφαίες σειρές και ταινίες της πλατφόρμας.

Η ταινία Καζαντζάκης αποτελεί την πραγματική ιστορία του Έλληνα συγγραφέα του 20ου αιώνα.

Η Ευτυχία αποτελεί μια βιογραφική ταινία που εμβαθύνει στην εξαιρετική ζωή της τραγουδοποιού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, παρουσιάζοντας τη διαδρομή της μέχρι να γίνει η πρώτη διάσημη στιχουργός της Ελλάδας.

Η βιογραφική ταινία El Greco μας μεταφέρει στον 16ο αιώνα με αφετηρία την Κρήτη, στη Βενετία ως το Τολέδο της Ισπανίας ακολουθώντας τα βήματα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Η ταινία Μικρά Αγγλία βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ιωάννας Καρυστιάνη, μια δραματική – ρομαντική ταινία εποχής 2013. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από δυο αδελφές την Όρσα και τη Μόσχα από την Άνδρο, που είναι γνωστή και ως Μικρά Αγγλία, δυο αδελφές οι οποίες αγαπούν και οι δυο τον Σπύρο.

Τέλος το Bachelor με την Κατερίνα Γερονικολού η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της παρά της αντιρρήσεις του πατέρα της. Σαν δώρο, η Κατερίνα επανενώνει τον Αντώνη με τους τρεις κολλητούς του με ένα αξέχαστο bachelor party στη Θεσσαλονίκη. Στο ταξίδι τους όμως ακολουθούνται από τον πεθερό του Αντώνη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.