Άλλο ένα αποκλειστικό για το techmaniacs, καθώς σήμερα μαθαίνουμε την τιμή του Galaxy Z Flip 5 για την χώρα μας. Η συσκευή θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιουλίου και θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας μέσα στον Αύγουστο.

Το νέο αναδιπλούμενο αναμένεται με αναβαθμισμένη και μεγαλύτερη οθόνη στην εξωτερική πλευρά του, η οποία πλέον θα μπορεί να δείξει και περιεχόμενο, όπως η πλοήγηση με Google Maps, χωρίς την ανάγκη να ξεδιπλωθεί η συσκευή. Με την εξωτερική οθόνη να ανεβαίνει στις 3.4 ίντσες από τις 1.9 ίντσες του προκατόχου του, θα προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα στον χρήστη.

galaxy z flip 5

Παράλληλα μαθαίνουμε πως δεν θα υπάρχει κενό στο σημείο που διπλώνει η συσκευή, όταν είναι κλειστή, κάτι που θα αποτρέψει από αντικείμενα να μπαίνουν ανάμεσα στην διπλωμένη οθόνη.

Το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα έρθει στην χώρα μας με τιμή από €1.299 για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Με τις τιμές όλων των τεχνολογικών προϊόντων να έχουν ανοδική πορεία, έχουμε αύξηση και εδώ. Η ανέβηκε κατά €150 σε σχέση με το Galaxy Z Flip 4, της περσινής χρονιάς.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.