Άλλο ένα αποκλειστικό για το techmaniacs, καθώς σήμερα μαθαίνουμε την τιμή του Galaxy Z Flip 5 για την χώρα μας. Η συσκευή θα ανακοινωθεί στα τέλη Ιουλίου και θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας μέσα στον Αύγουστο.

Το νέο αναδιπλούμενο αναμένεται με αναβαθμισμένη και μεγαλύτερη οθόνη στην εξωτερική πλευρά του, η οποία πλέον θα μπορεί να δείξει και περιεχόμενο, όπως η πλοήγηση με Google Maps, χωρίς την ανάγκη να ξεδιπλωθεί η συσκευή. Με την εξωτερική οθόνη να ανεβαίνει στις 3.4 ίντσες από τις 1.9 ίντσες του προκατόχου του, θα προσφέρει περισσότερη λειτουργικότητα στον χρήστη.

galaxy z flip 5

Παράλληλα μαθαίνουμε πως δεν θα υπάρχει κενό στο σημείο που διπλώνει η συσκευή, όταν είναι κλειστή, κάτι που θα αποτρέψει από αντικείμενα να μπαίνουν ανάμεσα στην διπλωμένη οθόνη.

Το Samsung Galaxy Z Flip 5 θα έρθει στην χώρα μας με τιμή από €1.299 για την έκδοση με 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου. Με τις τιμές όλων των τεχνολογικών προϊόντων να έχουν ανοδική πορεία, έχουμε αύξηση και εδώ. Η ανέβηκε κατά €150 σε σχέση με το Galaxy Z Flip 4, της περσινής χρονιάς.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.