Το Xiaomi 13 Ultra είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα μοντέλα της χρονιάς, πόσο μάλλον όταν ήδη έχουμε δει στην αγορά δυο εκπληκτικά ως προς τις φωτογραφικές δυνατότητες smartphone, το Xiaomi 12S Ultra και το Xiaomi 13 Pro. Με τέσσερις συνολικά 50MP κάμερες και με το παγκόσμιο λανσάρισμά του, το Xiaomi 13 Ultra θα κλέβει καρδιές.

xiaomi 13 ultra

Σήμερα, δημοσιεύθηκαν τα renders της εν λόγω συσκευής. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται να έχει διαστάσεις 163.18mm × 74.64mm × 9.57mm, κάνοντάς το ένα από τα μεγαλύτερα smartphones της αγοράς.  Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται το Xiaomi 13 Ultra έχει έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό.

xiaomi 13 ultra

Το πλαίσιο φαίνεται να μοιάζει αρκετά στο iPhone με flat άκρες. Το camera bump είναι αρκετά μεγάλο θα λέγαμε αλλά απαραίτητο για να στεγάσει τέσσερις μεγάλους 50MP αισθητήρες.

xiaomi 13 ultra

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.