Το DxoMark δημοσίευσε το αναλυτικό review του Xiaomi 13 Ultra δίνοντάς του την 14η θέση τόσο στην ultra premium κατηγορία όσο και στην παγκόσμια κατάταξη. Πριν όμως δούμε λίγο αναλυτικότερα την αξιολόγηση ας δούμε τα χαρακτηριστικά της κάμερας:

Primary: 5 0MP 1″ sensor, 1.6μm pixels, f/1.9,  f/4.0-aperture lens, AF, OIS
Ultra-wide: 50MP 1/2.51″ sensor, f/1.8-aperture lens
Tele 1: 50 MP 1/2.51″ sensor, 75 mm equivalent f/1.8-aperture lens
Tele 2: 50 MP 1/2.51″ sensor, 120 mm equivalent f/3.0-aperture lens

Όπως σημειώνει το DxOMark χάρη στον συνδυασμό τεσσάρων καμερών και στο έξυπνο tuning, το Xiaomi 13 Ultra παρείχε μια από τις καλύτερες επιδόσεις ως προς το zoom σε όλο το εύρος. Ειδικότερα, στο default mode, το διάφραγμα της κύριας κάμερας είναι στα f/1.9. Αλλά από τα πιο ενδιαφέροντα features είναι η δυνατότητα αυτόματης εναλλαγής μεταξύ f/1.9 και f/4.0.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Xiaomi δεν επέλεξε να ενσωματώσει την εν λόγω λειτουργία σαν τη default ρύθμιση, αντίθετα απαιτεί από το χρήστη να το επιλέξει στο menu. Σε αντίθεση το Huawei P60 Pro το έχει εκ προεπιλογής.

Όσον αφορά το photo mode, το Xiaomi 13 Ultra ανταποκρίνεται καλά σε χαμηλό φωτισμό, με άριστο exposure και rendering χρώματος. Τα textures όπως και το rendering της λεπτομέρειας είναι ιδιαίτερα φυσικό, ενώ ιδιαίτερα αξιόλογο ήταν και στο video με σαφείς βελτιώσεις ως προς τις επιδόσεις του autofocus. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το review στον σύνδεσμο της πηγής.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.